1. Haberler
  2. Güncel
  3. 2026 Hasat Sezonunun İlk Arpa Ürünü Bandırma Borsasında Satışa Sunuldu

2026 Hasat Sezonunun İlk Arpa Ürünü Bandırma Borsasında Satışa Sunuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasat Sezonunun İlk Mahsulü Bandırma’da Satışa Sunuldu

Hasat mevsiminin ilk ürünlerinden biri olan arpa, Bandırma’nın Doğruca mahallesinden Turhan Sezer isimli bir çiftçi tarafından getirildi. İlk etapta 50 kg’lık kısmı, sembolik bir satışla kilo başına 70,00 TL fiyatla, borsa üyesi Bandırma Çalık Gıda Tarım Hayvancılık Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. yetkilileri Mehmet Çalık ve İzzet Çalık tarafından alındı.

Geriye kalan 1 ton arpa ise, ton fiyatı 14.050,00 TL’den yine Çalık Gıda Tarım Hayvancılık Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. yetkilisi Mehmet Çalık tarafından satın alındı.

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, 2026 yılı hasat döneminin hayırlı ve bereketli geçmesini dileyerek, bu yıl da satış salonu ve borsa kampüsünde harman için gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Marmara Denizi Günü'nde Bandırma'da Deniz Dibi Temizliği Etkinliği Yapıldı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

2026 Hasat Sezonunun İlk Arpa Ürünü Bandırma Borsasında Satışa Sunuldu
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet