Marmara Adalar’da Dayanışma Ruhuyla Gazze Kermesi
Marmara Adalar’da, ÇEDES Projesi kapsamında “Gazze İçin Seferber” adıyla anlamlı bir kermes düzenlendi. Recep Ahmet Mercan İlkokulu’nda gerçekleştirilen etkinlik, dayanışma ve paylaşımın güzel bir örneği olarak dikkat çekti.
Yoğun Katılımla Gerçekleşen Organizasyon
Kermese, okul öğrencileri, öğretmenler ve veliler büyük bir katkı sağladı. Etkinliğe Marmara Adalar Kaymakamı Rumeysa Görentaş ve Belediye Başkanı Aydın Dinçer de katılarak destek verdi.
Emeği Geçenlere Teşekkür
Organizasyonun ardından yapılan açıklamada, dayanışma, merhamet ve paylaşmanın en güzel örneklerinden birinin sergilendiği belirtilerek, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür edildi.
Bir önceki yazımız olan Karesi'de Restoran Yangını: İş Yeri Kullanılamaz Hale Geldi başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.






















Yorumlar kapalı.