Marmara Adalar’da Nikah Töreni
Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Nermin Gizem Arıkan ve Onur Kılıç çiftinin nikahını kıydı. Nikah töreni, adada bulunan belediye binasında gerçekleştirildi.
Mutluluk Dolu Anlar
Belediye Başkanı Aydın Dinçer’in kıydığı nikah töreninde, çiftin yakınları ve dostları hazır bulundu. Çift, nikah akdini imzalarken büyük bir heyecan yaşadı. Törende, çiftin bir ömür boyu mutluluklar dileği dilendi.
Çiftin Yeni Yaşamı
Nermin Gizem Arıkan ve Onur Kılıç çifti, evlilik yolculuğuna ilk adımlarını attı. Belediye Başkanı Aydın Dinçer, çiftimize bir ömür boyu mutluluk diledi. Nikah töreni sonrasında çift, sevenleriyle birlikte kutlama yaptı.
Belediye Başkanı Dinçer’in Mesajı
Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, evlilik kurumunun önemine vurgu yaparak, çiftlere hayatları boyunca sevgi ve saygı dolu bir birliktelik diledi. Ayrıca, adanın sakinleri olarak bu özel günü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.