1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bandırma’da Köy Hayrına Toplanan Delegeler, Dualarla Destek Gösterdi

Bandırma’da Köy Hayrına Toplanan Delegeler, Dualarla Destek Gösterdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da Köy Hayrı Düzenlendi

Bandırma’nın Sahil Yenice köyünde düzenlenen köy hayrına yoğun bir katılım gerçekleşti. Etkinliğe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak ve CHP Milletvekili Serkan Sarı’nın katılımı, bölge halkının ilgisini çekti. Köy halkı, gelen konuklara geleneksel misafirperverlikleriyle ev sahipliği yaptı.

Köyün Gelişimine Destek Verildi

Köy hayrının amacı, köyün ihtiyaçlarının karşılanmasına ve gelişimine destek vermektir. Toplanan gelir, köyün altyapı projelerinde, eğitim kurumlarında ve sosyal tesislerde kullanılmak üzere ayrıldı. Köy halkı, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği artırdığını belirtiyor.

CHP’li Siyasi Liderlerden Destek

CHP Milletvekili Serkan Sarı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak’ın katılımı, etkinliğe ayrı bir anlam kattı. Siyasi liderler, köy halkıyla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetimlerle halk arasındaki iletişimi güçlendirdiği ifade ediliyor.

Dualar ve Bereket Temennileri

Etkinlikte, köyün ve bölgenin bereketli olması için dualar okundu. Katılanlar, toplu halde, duaların kabul olmasını ve köyün refahına katkıda bulunmasını diledi. Köy halkı, birlik ve beraberlik içinde, geleceğe umutla baktıklarını vurguladı.

Etkinliğe Katılanlar

* Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın
* Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza
* CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak
* CHP Milletvekili Serkan Sarı

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma’da Köy Hayrına Toplanan Delegeler, Dualarla Destek Gösterdi
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet