2017 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında 2017 Toplu iş sözleşmesi Barış Manço Kültür merkezinde yapılan törenle imzalandı. 

DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve sendika il ve ilçe temsilcilerinin katıldığı imza törenine , Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza yanı sıra Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları, STK Temsilcileri ve Belediye çalışanları da katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan Toplu iş Sözleşmesi imza töreninde konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ”Büyükşehir yasası sebebiyle gelirlerimiz %40 azaldı. Buna hem belediye olarak biz hemde halkımız alışmaya adapte olmaya çalışıyoruz. Ama buna rağmen işçilerimi çalışanlarımızı mağdur etmiyoruz.  Bizim dönemlerimizde hep toplu sözleşmelerimiz davullu zurnalı geçiyor.  Biz önce çalışanlarımızın mutlu olmalarını istiyoruz ki onlarda hizmetleriyle Bandırma halkını mutlu etsinler ” dedi.

Belediye bünyesinde çalışan kadrolu, taşeron ve memur statüsündeki çalışanların aldığı maaşları da açıklayan Mirza son yapılan düzenlemelerle bu rakamların, En düşük işçi aylığı fazla mesailer hariç 3460 TL, yapılacak zam ile en düşük memur maaşının 3269 TL ,  taşeron işçi maaşlarının ise aylık ücretinin 2156 TL olduğunu söyledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

2017 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x