17 EYLÜL KURTULUŞ GÜNÜ PROGRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi, kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümünde dopdolu bir kutlama programını halkımızla buluşturuyor. Birbirinde farklı etkinliklerin yer aldığı kutlama programında halk konseri bölümünde ise Ali Altay sahne alacak.

Bandırma Belediyesi tarafından Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümünü için hazırlanan kutlama programı ilk olarak 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Haydar çavuş Camiinde ikindi namazından sonra mevlit okunacak.

17 Eylül 2017 Pazar günü kutlama programı ilk olarak Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başlıyor. Saat 10.00’da gerçekleştirilecek çelenk sunma töreninde sırasıyla çelenklerin Atatürk Anıtına sunulması, Saygı duruşu, İstiklal Marşı, Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın konuşması, şiir ve halk oyunları gösterileri yer alacak.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından saat 11.30’da Sonkurşun Anıtında ikinci bir tören düzenlenecek. Burada ilk olarak Şehitlik anıtına çelenklerin sunumu, saygı duruşu, saygı atışı, Kuran-ı Kerim ve duanın ardından törende yer alan vatandaşlarımıza pilav ve ayran ikramında bulunulacak.

17 Eylül 2017 Pazar günü saat 11.00’den itibaren Bandırmaspor Antrenman Sahası’nda Bandırma Belediyesi Üçüncü Yağlı Pehlivan Güreşleri başlayacaktır.

Kurtuluş Günü Etkinlerinin akşam bölümünde ise Cumhuriyet Meydanında saat 20.30’da özgün müzik sanatçısı Ali Altay Konser verecektir.

18 Eylül 2017 Pazartesi günü ise Edincik şehitliğinde tören düzenlenecektir. Tören ilk olarak çelenk sunulması, saygı duruşu, istiklal marşının ardından Kur’an-ı Kerim ve Dua okunarak ikramlarla tören son bulacaktır.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

17 EYLÜL KURTULUŞ GÜNÜ PROGRAMI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x