1/5000 LİK PLANLARI DURSUN MİRZA ENGELLİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edip Uğur: ”1/5000 lik planları Dursun Mirza Engelliyor”.. Gazeteci Necdet Mancınık’ın 1/5000’lik planların hazırlanması ile ilgili sorduğu soruya B.B.Ş Başkanı Edip Uğur ilginç cevaplar verdi. “Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor.Tabi bir taraftan da Bandırma belediyesinin açtığı davalarla uğraşıyoruz. Yani bizi kilitlemeye uğraşıyorlar.Eğer o davalara devam ederlerse biz 1/5000’lik planlarla ilgili ihaleye çıkamayız.” dedi.

Uğur devamla şunları kaydetti…”Bunu da burada ifade edeyim. Bizde bir an önce bu planlamaları yapmak istiyoruz. Bakın 6 Eylül ve Karasi Belediyemizde bunlar bitti. İşin güzel tarafı Türkiye’de ilk defa imar planı şeffaf, açık ve adaletli bir şekilde yapıldı. Bu imar planları her yerde gizli kapaklı yapılır. Kimse imar Planında kime ne verildi anlamaz.

Herkesi bilgilendireceğiz.
Biz bütün STK’lara belediye meclislerine her türlü bilgiyi verdik ve bu planlar imar komisyonundan oy birliği ile geçti. Aynı şekilde Büyükşehir Meclisinden de oy birliği ile geçti. Biz hiç kimseye farklı bir muamele yapmıyoruz. Biz adaletli hareket edeceğiz dedik ve böyle hareket ediyoruz. Kişiye göre imar yapmıyoruz. Bandırmada da bunu böyle yapacağız.

Yeterki Engel Olmasınlar..!
Herkesi açık bir şekilde bilgilendireceğiz ama yeter ki bize engel olmasınlar. Burada siyaset olmaz. Ben Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tamamen siyaset üstü davranıyorum. Adaletti şeffaf ve eşit davranıyor, bundan da gurur duyuyorum. İnşallah hem Bandırma da Hem de bütün Balıkesir’de bunu gerçekleştireceğiz. Çünkü artık etüt çalışmaları bitiyor. Diğer planlamalara da başladık. 300 km’lik kıyı şeridimiz ve bunların haricinde yapacağımız pek çok proje var. Onlara da başlıyoruz”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

1/5000 LİK PLANLARI DURSUN MİRZA ENGELLİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x