1.TUNİNG FEST BANDIRMA’DA GERÇEKLEŞTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta sonu Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 1. Bandırma Tuning Fest 2015 etkinliğine katılım oldukça yüksek oldu.

Pazar günü Bandırma Cumhuriyet Meydanı alışagelmiş durağanlığından farkı bir gün yaşadı. Türkiye’nin dört bir yanından 1. Bandırma Tuning Fest 2015 etkinliği için gelen modifiye ve yüksek ses düzeyine sahip araç sahipleri Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda araçlarını podyuma çıkardılar.  Etkinlik için 1 gün önceden gelmeye başlayan araç sahiplerini etkinlik kurucusu Bandırma JAP10 Oto sahibi İlker Barın Güzeller Bandırma’da misafir etti. Bir çok araç sahibi birden fazla aracını etkinlik için getirirken İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Muğla başta olmak üzere Balıkesir’in diğer ilçelerinden de katılım yüksekti. Benzerlerinin metropol şehirlerde olduğu etkinlikte Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nında saatler öncesinde hareketlilik başladı. Gece geç saatlerde stand ve araçlarını hazırlayan sponsor firmalar ve araç sahipleri etkinlik boyunca adeta yarış içerisinde oldular.

Etkinlik boyunca emniyet ve belediye görevlileri olumsuz bir durumun yaşanmaması için Cumhuriyet Meydanı’nda görevlerini sürdürürken Bandırma Tuning Fest etkinliğine Bandırmalıların ilgisi yoğun oldu. Lombardini gibi maddi değeri yüksek araçların da sergilendiği etkinlikte Bandırma’da oto ve oto yedek parça satış hizmetlerini sunan firmalarda standlarını açarak etkinlikte ürün ve araçlarını tanıtma fırsatı buldular.

Bandırma’da ilk kez düzenlenen bu organizasyonu gerçekleştiren JAP10 Oto sahibi İlker Barın Güzeller “Etkinliğimizin ilk kez düzenlenmesi sebebi ile yer seçimi yada organizasyon anlamında bazı aksaklıklar olmuş olabilir bir sonraki etkinliğimiz bu aksaklıkların hiç yaşanmaması için üstün gayret göstereceğiz. Ancak etkinliğimizin ilk kez olması sebebi ile katılım oldukça yüksekti. Bandırma ve bölge halkımızda bizleri 1. Bandırma Tuning Fest 2015 etkinliğimizde yalnız bırakmadılar. Etkinliğimiz boyunca festival alanının güvenliğini sağlayan Emniyet güçlerimize ve bizlere güvenerek etkinliğimizin oluşmasında katkı sağlayan başta Bandırma Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Belediye Başkanımız Sn. Dursun Mirza’ya etkinliğimizde yer alan tüm sponsor firma ve modifiye tutkunu katılımcılara bir kez daha teşekkür ediyorum. ” dedi.

tunning

1234567

TUNNİNG FEST BANDIRMA  (77) TUNNİNG FEST BANDIRMA  (79) TUNNİNG FEST BANDIRMA  (80) TUNNİNG FEST BANDIRMA  (82) TUNNİNG FEST BANDIRMA  (101) TUNNİNG FEST BANDIRMA  (118)

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

1.TUNİNG FEST BANDIRMA’DA GERÇEKLEŞTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x