1 SAATTE 10 TON ÇÖP ÇIKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Bölgesi Su ürünleri Kooperatifler Birliği ve Çakıl Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Kenan Çınar, 10 yıllığına kiraladıkları Bandırma Balıkçı Barınağı’ndan yarım saatte araba lastiği, şişe, pencere çerçevesi, hortum, bidon gibi 5 ton çöp çıktığını söyledi.

Çınar, yaptığı açıklamada, Bandırma ilçesindeki balıkçı barınağını, Çakıl Su Ürünleri Kooperatifi adına Milli Emlaktan 10 yıllığına kiraladıklarını belirterek, gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından bu sezon barınağı hizmete alacaklarını ifade etti.

Balıkçıların daha rahat ve güvenli olması için bazı projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Çınar, “Elektrik, su ve kanalizasyon bağlandı. Barınak çevresi tel örgüyle çevrildi. Sezona kadar hepsi bitecek. Önce barınma daha sonra toptan ve perakende balık satış yerleri sosyal tesisler yapacağız.” dedi.

Çınar, barınaktaki çalışmalara çevre temizliğiyle başladıklarına da dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Bizi kirleten olarak görüyorlar ama balıkçı temizdir. Bu denizde canlı yaşayacak ki, biz de yaşayacağız. Biz ilke etapta denizi temizlemek için 6 dalgıçla bu işe başladık ve yarım saat içinde yaklaşık 5 ton çöp topladık. Araba lastiği, şişe, pencere çerçevesi, hortum, bidon gibi her türlü çöpe rastladık. Temizlik çalışmaları sürüyor böyle giderse kamyonlar dolusu çöp çıkarırız.”

Kaynak: İlk Haber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

1 SAATTE 10 TON ÇÖP ÇIKTI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x