Zümrüt’ten bursluluk sınavı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Zümrüt Koleji tarafından her yıl il geneli düzenlenen Bursluluk Sınavı 12 Mart Cumartesi günü yapılacak.
Sınava bu yıl 4. sınıfların yanı sıra 5., 6. ve 7. sınıf öğrencileri de katılabilecek. Bursluluk sınavında sorular Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Din Kültürü (4. sınıflar hariç) derslerinden gelecek.
Okul Müdürü Erdoğan Arık, Zümrüt Eğitim Kurumları olarak öğrencilere kaliteli bir eğitim öğretim ortamı sunmak istediklerini söyledi.
Arık “Kurumumuzun imkanlarından faydalandırarak Bandırma’nın adını Türkiye’de duyurabilmelerine imkan sunmak, onların tempolu bir eğitim ortamında başarılarına katkıda bulunabilmek amacıyla her yıl başarılı öğrencilere imkan tanıyoruz. Sınavlara katılacak öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.
Katılımın ücretsiz ve ödüllü olduğu sınavda dereceye giren öğrencilere, kayıt yaptırması halinde eğitim bursu bağlanacak. Ayrıca ilk 3 dereceye giren 4. sınıf öğrencilerinin öğretmenleri de değişik ödüllerle ödüllendirilecek.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Zümrüt’ten bursluluk sınavı

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x