YURT-KUR ÖĞRENCİLERİ İLE KARİYER SOHBETLERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Bandırma Fatma Ana Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerin düzenlediği Kariyer Sohbetleri programında üniversite öğrencileri ile buluştu.

 

Yurdun konferans salonunda düzenlenen söyleşide Rektör Özdemir üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Sohbet sırasında öğrencilere başarıya giden yolda azim ve kararlılıkla çalışmanın önemine dikkat çeken Rektör Özdemir; öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilik döneminin verimli değerlendirilmesi gerektiğini belirten Rektör Özdemir; belirledikleri kariyer hedefleri doğrultusunda öğrencilerin kendilerini donanımlı yetiştirmeleri gerektiğinin altını çizdi.

 

Bandırma başta olmak çevre ilçelerde ve Balıkesir’de öğrenim gören öğrencilere ayrı bir önem verdiğini belirten Rektör Özdemir üniversite öğrencileriyle bu tür söyleşi ve farklı etkinliklerle sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiğini anlattı. Yaklaşık iki saat Kariyer Sohbetleri, öğrencilerin Rektör Özdemir’e çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

 

 

Bilgi için:

Halkla İlişkiler Uzmanı Özlem Sezer

Telefon: (0266) 717 01 17- Dahili 506

GSM:0546 805 36 68

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

YURT-KUR ÖĞRENCİLERİ İLE KARİYER SOHBETLERİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x