Yol Açık, Yola Çık

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki üniversite öğrencisi otostop çekerek Türkiye´yi dolaşıyorlar.
Giresun Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü öğrencisi Beste Begüm ve Balıkesir Üniversitesi Mühendislik bölümü öğrencisi Mimar Selim, otostop yaparak Türkiye´yi geziyorlar.
Trakya gezilerini tamamlayarak Balıkesir´e gelen iki genç, sırasıyla Susurluk, Manyas Kuşcenneti ve Bandırma´yı gezdikten sonra ilçemize geldiler.

Giresun Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü öğrencisi Beste Begüm ise otostop yaparak yola çıktığı zaman kendisini daha iyi tanıdığını söylerken, “Ben 20 yaşıma kadar kendimi hiç tanımamışım. Yola çıkıp otostop çekmeye başladığınız zaman kendinizle baş başa kalarak kendinizi daha iyi tanıyorsunuz. Yol size birçok şey öğretiyor, eğer dostunuzu da tanımak isterseniz onunla yola çıkmanız gerekiyor.” dedi.
Amaçlarının tüm yurdu gezdikten sonra otostopla dünyayı dolaşmak olduğunu söyleyen Begüm ve Selim, “Yol Açık, Yola Çık” sloganıyla otostop ruhunu yeni nesillere de aşılamayı hedeflediklerini söylediler.
Otostopla Erdek´e gelerek, ilçemizi dolaşan gençler daha sonra yine İzmir´e gitmek üzere yola çıkarak otostop çekmeye devam ettiler.
Haber : Taygun Ertan

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yol Açık, Yola Çık

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x