Yarın ki derbi maç öncesi martılara baklava dopingi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdekspor´a gönül veren taraftarlar, hafta sonunda çok önemli bir maça çıkacak olan futbolculara moral vermek için antreman sahasına gelerek destek verdiler.
Erdek Belediyesi ve Erdekspor Başkan Hüseyin Sarı ve Sportif Direktör Can Cangök´ün hazır bulunduğu ziyarette futbolculara baklava ikram edildi.
Bal Ligi 9. Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimize, ilk yarının son maçı olan lider Kütahyaspor karşılaşması öncesinde moral vermek için ziyaret eden Erdekspor´a gönül veren taraftarlar futbolculara baklava ikram ederek başarı dilediler.
Erdek Belediyesi ve Erdekspor Bakanı Hüseyin Sarı, burada yaptığı konuşmada, ligin en önemli maçına çıkacaklarına dikkat çekip, kurdukları mütevazi takımla müthiş başarılar elde ettiklerini söyledi.
Çok güzel bir hava yakaladıklarını belirten Sarı, “Hafta sonunda ligin en önemli maçına çıkacağız. Şampiyonluk yolunda ki en büyük rakibimiz, ligimizin lideri Kütahyaspor´u bu sahada konuk edeceğiz. Bu maçtan mutlak galip ayrılmamız gerekiyor. İlk yarının son maçı olan bu karşılaşmada, taraftarlarımızı bugün olduğu gibi maç günü de destek olmaya çağırıyoruz. Taraftarımız bu takımın arkasında durduğu sürece bu çocuklar nice başarıları kentimize getirecektir. Ben onlara inanıyorum. Taraftarımızın desteğiyle birlikte Kütahyaspor´u buradan eli boş göndereceğimize eminim.” dedi.
Baklava ikramının ardından futbolcularda taraftarlara galibiyet sözü vererek, çalışmalarını sürdürdü.
Haber: Taygun Ertan/yenierdekgazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yarın ki derbi maç öncesi martılara baklava dopingi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x