VALİ YAZICI’DAN BANDIRMASPOR’A ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı 28 Mart Salı günü Bandırma Spor Kulübüne Ziyarette bulundu. Ziyarette Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Spor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bandırma Spor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

Bandırma Spor Kulübü 1965 Yılında Hasar Sur Başkanlığında Kuruldu.
Bandırma Spor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş yaptığı konuşmada; “Bandırma Spor Kulübü 1965 yılında Hasan Sur başkanlığında 2 amatör takımın birleşmesiyle oluşmuştur. Bandırma’ da stat olmadığı için, ilk maçlarını o zamanlar Balıkesir’ de oynamış, daha sonra 1966 yılında bizden sonra Balıkesir Spor kurulmuştur” dedi.

Yazın 500 Kişilik Hentbol Okulu Açıyoruz
Başkan Elmastaş Konuşmasının devamında;” Bandırma Spor Hentbol takımımızla kızlarımızla geçen sene bir şampiyonluk yaşadık. Hentbol takımımız 1.lige çıktı. Profesyonelce mücadele eden bir hentbol takımı hala yok. Bandırma nüfusuna oranla, Türkiye’ de en yüksek lisanslı sporcuyu barındıran bir şehir. Altyapılara önem vermeye çalışıyoruz. Hem futbol hem hentbol hem de voleybol okulumuz var. Bu yaz büyük bir proje gerçekleştiriyoruz. Bandırma’da dört okulda Hentbol takımları kuruldu. Yazın 500 kişilik hentbol okulu açıyoruz. Bunun yanında Hentbolde yıldızlar ligi dört aşamada yapılıyor, ilk ikisi yapıldı. Yaptığımız görüşmeler neticesinde üçüncüsünü Erdek’ te yapacağız” dedi.

Bandırma Spor Bu Sene Düşmeyecek, Hak Ettiği Yerde Kalacaktır
Açıklamalarını sürdüren Elmastaş; “Futbolda geçen sene 2.ci ligde şampiyon olduk. 1. lige çıktık zor bir lig, ilk defa çıkmanın verdiği heyecanla yaşadığımız bazı eksikliklerimiz, noksanlıklarımız muhakkak oldu. Gelirlerimiz iki katına çıktı ama giderlerimiz 5 katına yükseldi. En büyük sorunumuz maddi sorunlar, Türkiye’ deki tüm spor kulüplerinin yaşadığı bir olay, amatöründen tutunda liglerin hepsinde de aynı durumlar meydana geliyor.

Bütçelerimizi federasyonun verdiği katkı, Spor Toto dan aldığımız iddia gelirleri, otopark gelirlerimiz var. Sanayicimizin, esnafın yaptığı bağışlar, reklam gelirlerimiz var onlarla dönmeye çalışıyoruz. Zor bir lig dedik, ilk yılımız dedik. Yönetimimizin, tecrübesindeki eksiklikler nedeniyle Bandırmaspor ligde şu anda iyi bir yerde değil, inanıyoruz ki; Bandırmaspor bu sene düşmeyecek, hak ettiği yerde kalacaktır.

İstediğimiz, beklediğimiz seyirci sayısına ulaşacağımızı tahmin ediyorum. Büyük bir kampanya başlattık, her tarafa, arabaların önlerine afişlerimizi koyacağız. Broşürlerimizi hazırlattık, cıngıllarımızı hazırlattık arabalar 4 gün boyunca sürekli gezecektir. Kız Hentbol takımımızda 1.lig de mücadele ediyor. Şu anda lideriz. Süper lige çıkacaklar inşallah şu an itibari ile 4 maçları kaldı. Bir puanla öndeyiz. Dört maçın sonucunda da Hentbol takımımızın süper lige çıkacağına inanıyorum” dedi.

Bir Futbol Takımımız Var, Son 3 Te Olmayacağız
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise yaptığı konuşmada; “Bandırma Spor güzel şeylere imza atmış, atmaya da devam ediyor. Hentboldaki başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Spor ’un her şeyi güzel sadece belli bir branşa, futbola takılı kalmıyoruz. Bandırma Sporun Hentbolu bu kadar önemsemesinden dolayı özellikle tebrik ediyorum. Şehrimizin takımı Bandırmamızın vücut bulduğu, halkının değeri sportif değeri anlamında, bir futbol takımınız var, son 3’te olmayacağız” dedi.

Bandırma’ ya 1.Lig De Takım Yakışır
Vali Ersin Yazıcı konuşmasının devamında şöyle dedi; “Ben öyle inanıyorum. Size de öyle inanıyoruz ve güveniyoruz son 3’te olmak istemiyoruz. Bu yılı atlattığında Bandırma Spor inanıyorum ki önümüzdeki yıl bu acemilik çektiği ligde sağlam bir yere oturacaktır. İnşallah bu ara da takımımız için, iyi olur güzel olur. Sporcularımız kendine gelmiştir. Her manada motivasyonlarını, inançlarını yükseltmişlerdir. Hafta sonu önemli bir maç, son 3’te olmayacağız. Gönlümüz kalbimiz desteğimiz sizlerle Bandırma’ ya 1.lig takımı yakışır” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

VALİ YAZICI’DAN BANDIRMASPOR’A ZİYARET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x