ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRDİK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17 Eylül Stadın da Bandırma Belediyesi çalışmalarını yerinde inceleyen Dursun Mirza yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi

PTT 1.Lig’e yükselen Bandırmaspor’un ilk maçını kendi evinde oynayamayacak olmasından duyguğu üzüntüyü dile getiren Mirza, Bandırma Belediyesinin kendi üstüne düşen görevleri yerine getirdiğini söyledi.

Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Onursal Başkanı Dursun Mirza; “Taraftar Futbol için vazgeçilmez bir güçtür. Bandırmayı temsil eden ve Bandırman’nın en büyük markası olan Bandırmaspor’un, ilk maçını Bandırmaspor taraftarlarının önünde oynayamayacak olması beni de çok üzüyor. PTT 1.Lig kriterleri için, şampiyonluk maçından hemen sonra başlayan çalışmaları, yakından takip ettik. Biz üstümüze düşen her türlü görevi, verdiğimiz tüm sözleri zamanından önce yerine getirdik. Stat yetişsin diye Bandırmaspor Kulüp Yönetiminin de canla başla çalıştığını yakından biliyorum. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını sahamız hazır olmadığı için İzmir’de oynayacağız. Bu mağduriyetin son bulması için Spor Müdürlüğünün bir an önce stadımızı tamamlaması gerekiyor. Bu konuda tüm yetkili organlar en üst düzeyde çalışmalı ve daha fazla geç kalınmadan stat bir an önce bitirilip asıl sahiplerine, taraftarlarına teslim edilmelidir ”dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRDİK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x