ÜNİVERSİTE CAMİSİNİN YAPIM KARARI VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nin hayata geçmesinin ardından o mevkide ihtiyacı hissedilen camii yapımı için konuşuldu ve değerlendirildi.

Başkanlığını Ekrem Yüzbaşı’nın yaptığı Bandırma Üniversite Camisi yaptırma ve yaşatma derneği düzenlediği bir kahvaltıda Bandırma’nın tüm dinamiklerini bir araya getirerek cami yapımı için başlanmasına karar alındı.
Ak Parti Balıkesir milletvekili Sema Kırcı, ilçe kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye başkanı Dursun Mirza’yı temsilen Kent Konseyi Başkanı Şerafettin Engüdar, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Üniversite yetkilileri, Ak Parti ve CHP belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Ak Parti milletvekili Sema Kırcı “ Güzel insanlarla Bandırma’ya hizmet için burada bulunuyoruz. Önemli olan insanlığa kalıcı eserler bırakmaktır. Bizim dinimiz can almayı değil, can vermeyi emrediyor. Bize ne mutlu ki İslam’ın en güzel yaşandığı topraklarda yaşıyoruz. Camilerimiz insanların Kürdüyle, Çerkesiyle ve Lazıyla cem olduğu mekanlardır. Bizler Türkiye üzerinde oynanan oyunları Allah’ın izniyle bozacağız.”

CAMİ

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ÜNİVERSİTE CAMİSİNİN YAPIM KARARI VERİLDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x