TURHAN’DAN MEHMET TÜM’E “TARAFLAR” TEPKİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı ve Milletvekili aday adayı Atilla Turhan, yaptığı yazılı basın açıklamasında, CHP Balıkesir milletvekili Mehmet Tüm’ün “Taraflar silah bırakmalı, tek bir ölüme tahammülümüz yok, acının rengi, kimliği yoktur” şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.

Turhan “CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm yaptığı bu açıklamayla
PKK ile Türk Silahlı Kuvvetlerini aynı kefeye koymaktadır. TSK’ya “silah bırak” demek Mehmet Tüm ve kimsenin haddi değildir. Bu sözleri söyleyen kişi Türk milletini, Bandırma’yı temsil edemez. Ey Mehmet Tüm, sen Türk Milletinin ekmeğini yiyeceksin, Bandırma’da ticaret yapacaksın sonra da kalkıp Türk Milletinin evlatları Mehmetçiğin kanına giren PKK’lı teröristlerin ekmeğine yağ süreceksin. Mehmetçik katili PKK’lıların leşlerine üzüleceksin, sen Türk Milletinin, Bandırmalıların16 Mehmetçiğinin şehit olduğu bir günde bu haince açıklamayı yapma cüreti gösteren bu zata Türk Milleti ve Bandırma halkı sandıkta cevabını verecektir” dedi.

-Gereken cevabı sandıkta verin

Turhan devamında şunları söyledi “CHP’den milletvekili seçilen bu zat Atatürk’ün gençliğe hitabesinde belirtildiği gibi gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindedir. Derhal Türk halkı ve Bandırmalılardan özür dileyip istifa etmelidir. Buradan Mehmet Tüm’e oy veren hemşerilerime sesleniyorum. TSK ile PKK’yı aynı kefeye koyan şehitlerimiz ile PKK leşlerini aynı değerlendiren Mehmet Tüm’e sandıkta cevabı verelim ve haddini bildirelim. Bu vesile ile şehit olan tüm asker polislerimize rahmet, şehit ailelerine başsağlığı diliyorum”

-400 milletvekili açıklamasına tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı özel bir televizyon programındaki açıklamalarına da tepki gösteren Turhan “Ülkemizde bu kadar kan akarken, bu kadar açı çekilirken Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hesap yapıp “400 milletvekili olsaydı bunlar olmazdı ”şeklindeki açıklaması milletimizin yüreğine ateş gibi düşmüştür. Silahlar ve bombalar patlarken cumhurbaşkanının yüreği yaralı bir şehit babasına “karaktersiz” demesi sabırları taşırmıştır. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun terörist saldırılar sürerken, şehit evlatlarıyla tribünlerde sevinç gösterisinde bulunması tam bir kabustur” ifadesini kullandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TURHAN’DAN MEHMET TÜM’E “TARAFLAR” TEPKİSİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x