TÜM YEREL YÖNETİM ÇALIŞANLARI SANDİKASI TARAFINDAN İFTAR DÜZENLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası Bandırma Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı Hikmet Et Tesislerinde yapıldı. İftara Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay, Birleşik Kamu İş Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Hasan Kütük ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

İftarda konuşan Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay, 25 yılda kazanılan sendikal hakların son 13 yılda hükümet tarafından çıkartılan kanun hükmündeki kararnamelerle ellerinden alındığını söyledi. Gülebay, 9 Eylül 2013 yılında kurulan Tüm Yerel Sen’in kısa sürede 54 ilde örgütlenerek 187 belediyede yetkili sendika olduğunun altını çizdi.

Birleşik Kamu İş Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Hasan Kütük’de konuşmasında, ülkenin zor günlerden geçtiğinin altını çizdi. AKP hükumetine açılım politikaları üzerinden yüklenen Kütük, uygulanan yanlış politikalardan dolayı her gün şehit cenazelerinin geldiğini, anaların ağladığını ve ocakların söndüğünü söyledi. İktidarın yolunun yerel yönetimlerden geçtiğine dikkat çeken Kütük, “AKP yerel yönetimlerdeki başarının ardından genel yönetime geldi. Genel yönetimin yolu yerel yönetimden geçmektedir. Bunun için sosyal demokrat belediyelerin yerel yönetimlerde çok daha başarılı olması gerekmektedir” ifadesini kullandı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’da konuşmasında sosyal demokrat bir belediye olarak emekten yana olduklarının altını çizdi. Mirza, yaptıkları çalışmalar sonrasında belediyede çalışan taşeron işçilerini de sendika üyesi yapıldığını söyledi.

95 üyesi bulunan Tüm Yerel Sen Bandırma Şube Başkanlığını Sezer Yıldız yapıyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TÜM YEREL YÖNETİM ÇALIŞANLARI SANDİKASI TARAFINDAN İFTAR DÜZENLENDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x