TERÖRE BOYUN EĞMEYECEĞİZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bandırma İlçe Teşkilat Başkanı Alp Bostancı İstanbul’un Beşiktaş semtinde yapılan hain terör saldırısıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. O bombanın Türk Milletinin bağrına atıldığını söyleyen Bostancı bunu yapanlar amaçlarına ulaşamayacak dedi.

Alp Bostancı İstanbul’da yaşanan terör saldırısı için şunları söyledi. “Polisimize atılan bu bomba aslında milletimizin bağrına atılmıştır. Bu vatan, bu millet kanıyla, canıyla terörle mücadele eden polisimizin hakkını ödeyemez. Bu millete düşmanlık güden içteki ve dıştaki hainler bilmelidir ki, Türkiye diz çökmeyecek, baş eğmeyecektir. Bu yüzden Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne inanan herkes hiçbir siyaset gözetmeksizin, terörü lanetlemeli ve polisimize sahip çıkmalıdır. Milletçe bu vatanı koruyan tüm güvenlik güçlerimizin arkasında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bu vesileyle Şehit olan Polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TERÖRE BOYUN EĞMEYECEĞİZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x