TASLAĞI GÖRMELİYİZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Teşkilatı Başkanı Yurttaş Bakkal ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri İlkhaber Gazetesi’ne ziyarette bulundular. İhsan Kuruoğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulunan MHP İlçe Başkanı Bakkal, ülke  gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

FETÖ yargılamaları süreciyle ilgili konuşan Bakkal, ” Bu konuda mağduriyet yaşayan çok sayıda vatandaş var. Adam kiracı, oturduğu evin sahibi BankAsya hesabı kullanıyor diye kirasını buraya yatırıyor, bu yüzden göz altına alınıyor. Belgeleri ile bilgileri ile tamamen araştırılıp bu işlemlerin o şekilde yapılıp mağduriyetlerin önüne geçilmesi gerekiyor” dedi.

Başkanlık sistemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Bakkal, ” Biz bu konuda kesin olur yada kesin olmaz diye bir tutum sergilemiyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bey de bunu açıkça ifade etti . Taslak önümüze gelsin bir bakalım içinde ne var , neyi içeriyor , ne yapmak istiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : ilkhabergazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TASLAĞI GÖRMELİYİZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x