TARIM BAKANI BANDIRMA’YA GELİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, yaptığı açıklamada borsaları bünyesinde oluşturulan elektronik satış salonunun 6 Ocak 2016 tarihinde düzenlenecek tören ile açılışının yapılacağını söyledi.

Sezgin, açılışın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından yapılacağını dile getirdi.

Projenin yatırım maliyetinin yaklaşık olarak 350 bin TL olduğunu açıklayan Sezgin, 75 yıllık salon satışları geleneği projeyle birlikte elektronik ortamda üreticilerin emeğini tüketiciyle buluşturduklarını kaydetti.
Sezgin, “Satış öncesi analiz raporu bilgisayar ortamına da kayıt edildikten sonra satışa hazır hale getirilerek satış salonuna sunuluyor. Satış salonunda elektronik olarak laboratuvar analiz değerleri alıcının önüne gelerek kalite ölçütlerine göre fiyatı açık arttırma esasına dayalı olarak yapılıyor” dedi.
Sezgin, Borsaları bünyesinde bulunan laboratuvara Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yetkili sınıflandırıcı lisansının verildiğini, ülke genelinde bu lisansla sahip 9 borsa bulunduğunu Bandırma Ticaret Borsa’sının ise ilk 5 borsa arasında bulunduğunu söyledi.
Sezgin, 6 Ocak 2016 tarihinde düzenlenecek törende aynı zamanda 2012-2014 yılları arasında Bandırma Ticaret Borsasında en fazla tescil işlemi yaptıran kurum ve kişilere ödüllerinin verileceğini sözlerine ekledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TARIM BAKANI BANDIRMA’YA GELİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x