TARAFSIZ VE ADİL BİR ŞEKİLDE YARGILANACAKLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasının başında can alan, kan döken terör örgütlerini bir kez daha lanetleyen Yıldırım, “Dün PKK tarafından şehit edilen polislerimiz, evvel gün Şırnak’ Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanımız şehidimiz Naci Adıyaman kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün teşkilatlarımızın, özellikle de Şırnak teşkilatımızın başı sağolsun.” dedi.

Diyarbakır’da trafik denetleme görevini yapan polis memurlarına bomba yüklü kamyonla saldırı düzenlendiğini, polislerin şehit olduğunu, sivil vatandaşların da hayatını kaybettiğini hatırlatan Yıldırım, şöyle devam etti:

“İki sözünün biri ‘Bölge insanının sorunları bizim sorunumuz’ diyen PKK terör örgütü ve onun uzantıları bir kez daha kan dökmekten geri durmadılar. PKK’nın Kürt sorunu diye bir sorunu yok. Olsa olsa Kürt vatandaşlarımızın PKK gibi bir sorunu var. Bizim görevimiz de bu sorunu ortadan kaldırmak. Yani bu eli kanlı terör örgütünü aramızdan uzaklaştırmak. Bölgenin sorununu bölgenin insanıyla halletmek. Aracıya, tefeciye, kanlı örgütlere ihtiyaç yok. Bunlar ne yerli ne milli. Bunların üst aklı dışarıda. Parayı veriyorlar, öldürüyorlar, ‘Dur’ diyorlar, duruyorlar. Aynen FETÖ gibi. Bunların ikisi yukarıda bir çatıda birleşiyor. Biri sağ eliyle oynatıyor, biri sol eliyle oynatıyor. Ama akıl aynı üst akıl. Milletimiz bunu iyice bilmelidir. Buradaki oyunun adını doğru koymamız lazım. Burada Türkiye’nin geleceği, kardeşliği, toprak bütünlüğü, üniter devlet yapısı, tek devlet, tek bayrak, tek millet, tek vatan prensipleri yok. Ne var? İran’dan, Suriye’den, Irak’tan, Türkiye’den toprak kopararak bölgede istikrarsızlığı kalıcı hale getirmek. Türkiye’yi Irak gibi, Suriye gibi, Yemen gibi, Mısır gibi yapmak var. Bunun için çok uğraştılar.”

Kaynak: Başbakanlık

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TARAFSIZ VE ADİL BİR ŞEKİLDE YARGILANACAKLAR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x