TALKIN FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Talkın filminin çekimleri Bandırma ve Manyas ve Bursa’da başladı.

İlk sinema filminin yönetmenliğine başlayan ünlü oyuncu Ayhan Eroğlu, Hakan Gürtop ile Balıkesir-Bandırma ve Manyas ile Bursa’da TALKIN isimli sinema filmi çekimlerine devam ediyor.

 

Bandırma Kuş Cenneti Milli Parkı ve Serpin Manyas Termal Tatil Köyü’nde çekimlere başlayan ekip, Bandırma’da Aksakal Eczanesi’nde de çekimlere devam etti. Ardından Bursa Karabaş Veli Türbesi’nde çekimlere devam eden ekip Talkın filminin hikâyesinin doğuda geçen kısmı için Urfa’ya gidecek. İstanbul’da da çekilecek bazı sahneler için hazırlıklar devam ediyor.

Filmde kanser hastasını bir genç kızın hayatı konu ediliyor. Yaklaşık 1.5 milyona mal olacak film AURTY- Movie Production Management aracılığıyla Türkiye’ye getirilen yeni bir sistem ile çekiliyor.

Yönetmen koltuğunda hikâye sahibi oyuncu Ayhan Eroğlu oturuyor. Daha önce Balıkesir – Gönen Belediyesi’nin tanıtım filmini büyük bir ekiple çeken yönetmen Ayhan Eroğlu, ilk kez sinema filminde yönetmenlik yapıyor. Görüntü yönetmenliğini Hakan Gürtop’un üstlendiği Talkın filmi senaristi El-İsra kitabıyla da bilinen ünlü yazar Talat Özpolat. Gizlireklam, ürün yerleştirme ajansı Aynur Üsküp, Mane Yapım Kalender Karakol ve Boduroğlu Set teknik ekibi Halil Boduroğlu ile çalışmalara devam ediyor.

Filmde Sinan Albayrak, Gizem Gürel, Melih Çardak, Selma Kutluğ, Selahattin Taşdöğen, Kadir Şener, Mehtap Şener, Belinay Mamur, Tanem Mamur, Yusuf Ferikli ve Nil Tanem Ferikli rol alıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin İzzet Ağası, aktör Erol Tezeren de Bandırma çekimlerinde film ekibine sette destek verdi. Çekimlere Selahattin Taşdöğen’in eşi Nevin Taşdöğen ve kızı Yağmur Taşdöğen de katıldı.

Filmin internet sayfası www.talkinfilmi.com hazırlanmakta

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TALKIN FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x