SUNAY AKIN BANDIRMA KİTAP GÜNLERİNİN KONUĞU OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Kuşcenneti Festivali ve Bandırma Ramazan Etkinliklerinde de Bandırmalılarla buluşturduğumuz Şair ve Yazar Sunay Akın, Bandırma Kitap Günlerinde yeniden Bandırmalılarla buluştu.

Şiirleri, düzyazıları ve tek kişilik oyunlarıyla yakından tanıdığımız, 23 Nisan 2005 yılında dünyanın çeşitli yerlerinde topladığı oyuncaklarla oyuncak müzesini açarak büyük küçük herkesin ilgisini çeken çok yönlü sanatçı Sunay Akın’ı artık fahri bir Bandırmalı olarak kabul ediyoruz diyen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; “Sunay Akın’ı önümüzdeki zamanlarda da İnşallah yeniden Bandırma’da göreceğiz. Bugün burada olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Böyle kapsamlı bir etkinliği Bandırmalılarımızla buluşturmaktan çok mutluyum. Sadece Bandırma’dan değil, çevre ilçelerden vatandaşlarımızın da ilgi gösterdiği Kitap Günlerini geleneksel hale getirmek istiyoruz. Kitap Günlerimizin böyle güzel geçmesi bir bütündür. Değerli yazarlarımızın olması, Bandırmalılarımızın ve çevre ilçelerimizin ilgi göstermesiyle oluşan bir sinerjidir. Bu sinerji birleşerek kitap okuma enerjisine döndüğünü görüyorum. Yazarlarımıza, yayıncı kuruluşlarımıza, emeği geçenlere ve tabi ki tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bugün saat 17:00’de İmza ve söyleşisiyle Bandırmalılarla buluşan sanatçıya katılımı için teşekkür ederek ve günün anısına Bandırma’nın sembolü olan Bandırma Vapurunu Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza hediye etti.

IMG_9170

DSC_1317DSC_1327

DSC_1315

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SUNAY AKIN BANDIRMA KİTAP GÜNLERİNİN KONUĞU OLDU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x