Su Boruları Yenilenmiyor,Hemşerilerimiz Tankerlerle İçme Suyu Taşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(02.05.2016, Ankara) CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın Balıkesir’in sorunlarını TBMM Genel Kurulunda dile getirmeyi sürdürüyor. Gönen’in bazı mahallelerinde yaşanan içme suyu sorunu TBMM gündemine taşıyan Ahmet Akın’ın TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşma şu şekilde;

“Gönen ilçemizin Turplu, Kavakalan, Ulukır, Çifteçeşmeler, Dışbudak, Gebeçınar mahalleleri grup içme suyu sistemi çalışmıyor.

70’li yıllardan bu yana kullanılan ana iletim hatlarındaki metal borular çürümüş vaziyette. Su iletimi yapılamıyor. Bu mahallelerde yaşayan hemşerilerimiz uzunca süredir sudan mahrum durumdalar.

Tankerlerle su taşımak zorunda kalıyorlar.

Konuyu defalarca Balıkesir Büyükşehir Belediyesine bildirmişler, gerekli müracaatlarını yapmışlar. Ama her ne hikmetse hala bir gelişme yok. Bu sorunu çözmeye yönelik Büyükşehir Belediyesinin bir çalışması ve girişimi yok.

Yeni Büyükşehir yasasının yarattığı sorunların her gün yenilerine şahit oluyoruz.

Hizmette gecikmelere, halkın mağdur olmasına yol açıyor.

Buradan hem Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, hem de diğer ilgili ve yetkililere sesleniyorum. Bu 6 mahallemiz ve buralarda yaşayan hemşerilerimiz sizden hizmet bekliyor. Yaşadıkları su sorunundan bir an önce kurtulmak istiyorlar.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Su Boruları Yenilenmiyor,Hemşerilerimiz Tankerlerle İçme Suyu Taşıyor

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x