SPORUN EN’LERİNE ÖDÜL

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de 2016 yılının en iyi sporcuları Amatör Spor Haftası’nda Kurtdereli Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi.

Balıkesir’de 2016 yılının en iyi sporcuları Amatör Spor Haftası’nda Kurtdereli Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi.

Amatör Spor Haftası kapsamında Balıkesir’de ulusal ve uluslarararası müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Hafta kapsamında ayrıca Balıkesir’deki 106 amatör futbol kulübüne toplam bin 908 adet eşofman takımı desteğinde bulunuldu.

10-16 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında dün Balıkesir’de Sporun En’leri ödül töreni ve malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi. Kurtdereli Spor Salonu’nda yapılan etkinliğe Vali Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile aileler ve sporcular katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenlerin açılış konuşmasını yapan Balıkesir ASKF Başkanı Metin Mengüç; “Bu hafta her yıl 10-16 Ekim tarihleri arasında kutlanıyor. Balıkesir geniş bir il. Ayvalık’tan Dursunbey’e kadar amatör müsabakalar yapılıyor. İl genelinde toplam 270 kulübümüz var ve bunların 106’sı futbol kulübü. 70 bin civarında da lisanlı sporcumuz mevcut” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise konuşmasında şunları söyledi: “’İmkan Bizden Oynamak Sizden’ sloganıyla başlattığımız Mahalle Ligi’nde bu sezon 25 bin çocuğumuza ulaşmaayı hedefliyoruz. Ayrıca 743 okulumuzda 5’er adet futbol, basketbol ve voleybol topu göndereceğiz. Bütün kulüplere malzeme yardımı yapıyoruz. Bugün 106 kulübe bin 908 adet eşofman dağıtacağız. Ayrıca yarışmalarda başarı gösteren 33 sporcuya ödül verilecek. Bizler gençlerin boş zamanlarını doğru bir şekilde değerlendirmeleri için çalışıyoruz.”

Genç bir ülkede ve genç bir şehirde bulunduklarını belirten Vali Ersin Yazıcı; “3 aydır buradayım. İlçeleri geziyorum. Baştan Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerimiz spora ve sporcuya büyük önem veriyorlar. Bu durumdan çok mutlu oldum ve hepsini tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya katkının artması lazım. Ülkenin spor yapan gençlere ihtiyacı var. Kulüplerin ve sporcuların sayısı artırılmalı. Spor yapmak isteyen herkesin emrindeyiz. Siz isteyin bizler yapalım. İnşallah gelecek yıl spor yapan sayısı daha artar” diye konuştu.

Kaynak : politikam

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SPORUN EN’LERİNE ÖDÜL

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x