ŞORTLU KIZI DARP EDEN SALDIRGAN TUTUKLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pendik’te şort giydiği için Asena Melis Sağlam’a hakaret edip darp eden, sonrasında serbest bırakılan Ercan Kızılateş, tutuklandı.

Ercan Kızılateş, başka suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na getirtilerek sorguya alındı.

Ercan Kızılateş’in sorgusunu yapan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Yıldız, Kızılateş’i, “İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme”, “Hakaret”, “Kasten yaralama” ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” suçlarından tutuklanması talebiyle Nöbetçi 5. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk etti.

MAHKEME SERBEST BIRAKMIŞTI
5. Sulh Ceza Hakimliği, tutuklama talebini, “Suçun vasıf ve mahiyeti, atılı suçun basit yaralama olarak kalma ihtimali, tutukluluk tedbirinin bu aşamada orantısız” kalacağı gerekçesi ile reddetmişti.

SAVCI İTİRAZ ETTİ, TUTUKLANDI
Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Yıldız, 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin bu kararına itiraz etti. Üst mahkeme sıfatıyla dosyanın gönderildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, savcının itirazını yerinde bularak Kızılateş’in yüklenen suçlardan tutuklanmasına karar verdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ŞORTLU KIZI DARP EDEN SALDIRGAN TUTUKLANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x