SOKAK HAYVANLARI BAKIM MERKEZİNE ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Özel Üstek Koleji öğrencileri ziyaret etti. Hayvanlarla yakından ilgilenen öğrenciler merkezin işleyişi hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Edremit Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçenin Çıkrıkçı Mahallesi’nde bulunan merkezi son olarak Özel Üstek Koleji öğrencileri ziyaret etti. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında merkezde incelemelerde bulunan öğrenciler merkezde bulunan hayvanlarla yakından ilgilenip merkezin işleyişi hakkında veterinerlerden bilgi aldı. Öğrencilerin dikkatini en çok ameliyathane ve tedavi merkezinde yapılan çalışmalar çekti. Sokak hayvanlarının bakımı ve sahiplenilmesi konusunda da bilgi alan öğrenciler, yardım konusunda neler yapabileceklerini görüştü. Öğrenciler, barınaktaki hayvanlarla eğlenceli vakit geçirdi.Öğretmen Güliz Doğan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak için bu tür merkezlere ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Okul Müdürü Levent Ateş, öğrencilere hayvan sevgisini daha iyi anlatabilmek için sokak hayvanları bakım merkezini ziyaret ettiklerini kaydetti, “Hayvan sevgisini aşılamak, korumak en büyük arzumuz. Bununda eğitimle olacağına inanıyoruz. Bu doğrultuda çocuklarımıza hayvan sevgisini daha iyi anlatabilmek ve hayvanların korunması anlamında gerçekleştirdiğimiz ziyaret çok faydalı oldu” dedi.

Toplumda hayvan sevgisini aşılamak, hayvanları korumak en büyük temennimiz. Bu sadece belediyenin görevi değil, bütün halkın yapması gereken bir iş. Bunun eğitimle olacağını ve bu yaşlarda başlayacağını düşünüyoruz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SOKAK HAYVANLARI BAKIM MERKEZİNE ZİYARET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x