SEVGİ HER ENGELİ AŞAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ‘3 Aralık Engelliler Günü’ öncesinde Sevgi Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek öğrenci, veli ve eğitimcilerle bir araya geldi.  

Uygulama Merkezi Okul Müdürü Ahmet Hamdi Kılıç’ın ev sahipliği yaptığı,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik’in de katıldığı programda bir konuşma yapan Başkan Kafaoğlu sevginin her engeli aştığını belirtirken sözlerine şu şekilde devam etti. “Çok değerli, vefakar cefakar veliler, öğretmenler ve çok sevgili öğrenciler Dünya Engelliler gününüzü kutluyorum. Bir gün engellilerin sorunlarını anlamak, hatırlamak olmaz. Çünkü onlar toplumda bizimle beraber yaşıyorlar. Onların da dünya nimetlerinden faydalanma hakları ve hukuku var. Biz engelsizlerin de ileride engelli olamama garantisi yok. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli kardeşlerimizin hayatını kurtarmak, topluma kazandırmak ve hayatlarını kendilerinin idare etmesi noktasında gayret sarf etmek, eğitimlerini tamamlatmak hepimizin ana görevi. Biz yerel yöneticiler olarak her zaman sizlerin yanındayız. İnsanları seviyoruz. 7’den 70’e, gencinden yaşlısına, herkese Belediyenin olduğunu hissettirmemiz lazım. Bizler de göreve geldiğimiz günden bu yana, sizlerle istişare halindeyiz, İşi kolay kılmaya çalışıyoruz. Yunus Emre’nin de dediği gibi; ‘Gelin tanış olalım, İşi kolay kılalım.. Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz’ diyorum. Bu dörtlük içinde her şey var. Sevgi’nin aşamayacağı bir engel yok. Bizim kültürümüzde, sevgi var, saygı var, fedakârlık ve kardeşlik var. Burada çalışan öğretmen arkadaşlarımızı da kutluyorum. Hakikaten gayretle çalışıyorlar. Velilerimiz de öğretmen arkadaşlarımıza destek veriyorlar. Bizler de Belediye olarak bizden ne istiyorlarsa yapmaya gayret edeceğiz. Oyun bahçe zemininin kauçuk olması talebi geldi. Havalar elverdiğinde zemini düzelteceğiz. Hatta üstü kapanabilirse kapattıracağız.  Çadır taleplerini de yerine getirerek buradaki kardeşlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için desteklerimizi sürdüreceğiz. Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi bozdurmasın. Hepinize saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bir kız öğrenci kendi yaptığı çiçeği Başkan Kafaoğlu’na takdim etti.  Eğitimciler ve öğrencilerle pasta kesilip toplu fotoğraf çekildi. Kendisi de Diş Tabibi olan Başkan Kafaoğlu öğrencilere Ağız ve diş sağlığının önemini de vurgulayıp ve öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SEVGİ HER ENGELİ AŞAR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x