Kırcı Hainlere Meydan Okudu

featured
Sema Kırcı (2)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı Balıkesir İl Başkanlığınca düzenlenen ve tüm ilçe temsilcilerinin katıldığı İl danışma meclisinde misafirleri duygulandıran bir konuşma yaptı.

“İl Danışma Meclisinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sayın il başkanımıza böyle bir geceyi tertiplediği için teşekkür ediyorum. Bugün yüzümüzde hüzün var. Yüreğimdeki acıyı sizinle paylaşmak istiyorum. Az önce Dursunbey’e Değerli Faruk kardeşimizin albayrağa sarılı tabutunu getirdik. Annesinin elini tuttuk, gözünün yaşını sildik ama öyle sanıyorum ki o annenin yüreğindeki acıyı dindirmeye hiçbirşeyin gücü yetmeyecek. Rahmet diliyorum. Faruk kardeşimiz ölümlerin en güzeli ile mükafatlandırıldı. Elbette anne baba yürekleri için acısı zor. Allah ailesine sabır versin, milletimizin başı sağolsun.

“SANMASINLAR KOLUMUZ KANADIMIZ KIRILIR”

Biz bunları yaşadıkça birileri bizim kolumuzun kanadımızın kırıldığını zannediyor. Zannediyorlar ki biz o albayrağa sarılı tabutları toprağa verdikçe gücümüz azalacak, inancımızı kaybedeceğiz, Türkiye sevdası yüreklerimizde yeşermeyecek. Hiçkimsenin kuşkusu olmasın, bu memleket başka memleketlere gidip memleketini tepeleyenlere bırakılmayacak kadar değerlidir. Onlar gidip başka milletlerin televizyonlarında kendi milletlerini kötüleyedursunlar işte bu milletine sevdalı Ak Kadrolar kanlarının son damlasına kadar bu ülkenin her karış toprağını canları pahasına savunmaya hazır. Yıllardan beri bizim memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda ne paralel yapının oyunları ve bedduaları ne Rusya’sı ne Amerika’sı hiçbiri bizi yolumuzdan çeviremedi ise eğer dünyada bir numaralı güç oluncaya kadar bu millet için çalışacağız. Özgüvenimizi ve birbirimize olan inancımızı asla kaybetmeyeceğiz. Bugün içimiz yanıyor olabilir. Bu topraklarda binlerce şehidimizin kanı var. Yüreğimiz bu yangınlara alıştı. Biz yüreğimizdeki bu koru söndürüp yolumuza devam ederiz. İbni Haldun “Coğrafya kaderdir” der. Evet coğrafya bir kader. Ne mutlu bize ki Balıkesir de bizim kaderimiz. Biz kaderimizden razıyız. İnşallah Allah da bize bu il’e hizmet etmeyi yüzümüzün akıyla hizmet etmeyi nasip eder.”

 

Sema Kırcı (2)
Sema Kırcı (2)

10527461_931706180211167_3397106874741114291_n

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ceviz fidanı satışları Bandırma'da arttı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kırcı Hainlere Meydan Okudu

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x