“SAMSUN’DA LİGDE KALMANIN BİLETİNİ ALACAĞIZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 1. Lig’in 33. Haftasında küme düşmesi kesinleşen Mersin İdman yurdu’ nu sahasında 3-0 yenen Bandırmaspor şansını son hafta deplasmanda yapacağı Samsunspor maçına bırakırken maçın sonunda yapılan basın toplantısında Bandırmaspor Teknik direktörü Mustafa Uğur bu karşılaşmayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi

İnanıyoruz ki, Samsun’ da ligde kalmanın biletini alacağız
Uğur konuşmasında; Bu müsabakayı kazandığımız için, çok mutluyuz. Niçin? Derseniz iki tane müsabakamız vardı. Samsun müsabakasının final olabilmesi için, buranın geçilmesi gerekiyordu. Mersin İdman yurdu takımını gönülden kutluyorum. Küme düşmüş takım hüviyetinde değil, futbol oynamaya gayret ettiklerini gördük. Genç arkadaşlarımızı, Levent hocayı da tebrik ediyorum. Küme düşmüş takımdan ziyade, futbol oynamaya gayret eden Mersin İdman Yurdu vardı. Oyuncularımızı da gönülden kutluyorum. Zaten arzu ve istekliler bizim geldiğimiz günden bugüne kadar, kaybettiğimiz müsabakalarda aynı şeyleri sahada gördük. Bir 90 dk. kaldı. 90 dk.’ yı güzel bir şekilde geçirirsek, şampiyonlukta eş değer bir olay ortaya koymuş olacağız. İnanıyoruz ki, Samsun’ da ligde kalmanın biletini alacağız” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“SAMSUN’DA LİGDE KALMANIN BİLETİNİ ALACAĞIZ”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x