SP’DEN ERDEK’TE DESTEK TURLARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi (SP) Balıkesir Milletvekili Adayı Basri Durna, seçim çalışmaları için Erdek’i ziyaret etti.

Saadet Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Basri Durna´nın Erdek ziyaretine Saadet Partisi Bandırma İlçe Başkanı Ferit Örcün, Bandırma İlçe Yönetiminden Mustafa Köse ve Firzan Ayyıldız eşlik etti.
Erdek ziyareti sırasında gazetemizi de ziyaret eden SP Balıkesir Milletvekili Adayı Basri Durna yaptığı açıklamada “7 Haziran da yapılan seçimler gördüğümüz gibi bir netice getirmedi.

Saadet Partisinin içinde bulunmadığı bir meclis düşünülemez. Ülkenin içinde bulunduğu durum çok kötü esnafla ve vatandaşla bire bir görüşüyorum, herkes perişan bu böyle gidemez. Refah Partisinin 1996-1997 yıllarında Necmettin Erbakan´ın yaptığı icraatlar ortada. Biz tekrar geleceğiz ve kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Devletimizi borç ve faizden kurtaracağız. Bunun için tüm seçmenin desteğini istiyoruz.” dedi.

Bandırma´da ikamet eden ve uzun yıllar mütahhitlik yapan 1947 doğumlu Basri Durna Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi´nin her kademesinde görev yaptı. Durna, evli ve 4 çocuk babası.
Haber : Tuncay Ertan/YENİERDEKGAZETESİ

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SP’DEN ERDEK’TE DESTEK TURLARI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x