PLATFORM ÇÖKTÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’da Bakan Müezzinoğlu ve vatandaşların bulunduğu platformun zemini, ağırlığa dayanamayarak gürültüyle kırılarak çöktü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Muğla’daki programı kapsamında Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

MİLAS HALISI HEDİYE ETTİLER

30 dakika kadar süren konuşmasında Müezzinoğlu’nu, yaklaşık 300 kişi dinledi. Bakan Müezzinoğlu’na konuşmasını bitirdikten sonra, oda başkanları tarafından el dokuması Milas halısı hediye edildi. Hediyeyi alan Bakan Müezzinoğlu, programı izleyenlerin hatıra fotoğrafı çektirme isteğini kırmadı.

PLATFORM ÇÖKTÜ

Kürsünün bulunduğu platform üzerinde partililerle selfie yaparken bir kaza yaşandı. Bakan Müezzinoğlu ve vatandaşların bulunduğu platformun zemini, ağırlığa dayanamayarak gürültüyle kırılarak çöktü.

bakan_9575

“OLUR BÖYLE ŞEYLER”

Müezzinoğlu’nun bir ayağı çöken platformun içine girerken, bakanı partililer kollarından tutarak düşmekten son anda kurtardı. Bakan Müezzinoğlu, bu durumu tebessümle karşılayıp, “Olur böyle şeyler.” dedi.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

PLATFORM ÇÖKTÜ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x