PKK PARİS’TE TERÖR ESTİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’nın Republique Meydanı’nda düzenlenen ‘’Teröre Lanet, Demokrasiye Davet’’ mitingine PKK’lı grup saldırı düzenledi.

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen terör karşıtı mitingde, ellerinde demir Çubuklar bulunan PKK’lı grubun saldırısına uğrayan bazı  kadın ve çocuklar yaralandı.

EN AZ 5 KİŞİ YARALI VAR

Republique Meydanı’nda Fransa’daki Türk sivil toplum örgütünün destek verdiği  “Teröre Lanet, Demokrasiye Davet” mitinginde PKK’lı bir grup,  gösteri başlamadan meydanda toplanan organizatörlere molotofkokteyli, demir çubuk  ve hava fişeklerle saldırdı. Olayda en az 5 kişi yaralandı.

 

MİTİNGİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR

Yaralıların tedavisinin ayakta yapıldığı, polisin olayın faillerini  aradığı bildirildi.
Görgü tanıkları, PKK’lı grubun amacının, henüz gösteri başlamadan  halkı korkutup mitingin yapılmasını engellemek olduğunu söyledi.

BİR VATANDAŞ 2 ÇOCUĞUYLA SALDIRIYA UĞRADI

Reims kentinden gelen Havva Akyazı, PKK’lı grubun kadınlara ve yaşlılara demir sopalarla saldırdığını, 2 çocuğuyla  saldırıya uğradığını söyledi.

Akyazı, böyle bir ihtimale karşı evinden merdanesini kendini korumak  amaçlı getirdiğini, birçok kadın ve çocuğun grup tarafından tartaklandığını  belirtti.

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK ARALARINDAYDI

Saldırıda başından darbe alan UETD Fransa Başkan Yardımcısı İbrahim  Kılıç ise polis ve jandarmanın olaylara seyirci kaldığını söyledi.  Saldırganların, 13 yaşındaki oğlunu aralarına aldığını ifade eden Kılıç, oğlunu  korumak isterken gruptakilerin demir çubukla kafasına vurgudunu söyledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

PKK PARİS’TE TERÖR ESTİRDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x