OYA FESTİVALİ İPTAL OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde son haftalarda tırmanan terör olayları neticesinde alınan her acı haberlerin oluşturduğu derin üzüntülere kayıtsız kalmayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Eylül ayında düzenleyeceği festivalleri yapmama kararı aldı.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar yaptığı yazılı basın açıklamasında “Bugünlerde maalesef ülkemiz çetin bir sınavdan geçmektedir. Ülkemizin istikrar sahibi olmasını istemeyenler bugün kara senaryoyu tekrar yazıp oynayarak, birlik ve beraberliğimize kastetmek için çaba vermektedir. Sadece bizleri ve vatan topraklarını korumak gibi kutsal bir görevi ifa eden güvenlik güçlerinin canlarına kast ederek insan onurundan çok uzak bir durum sergilemektedirler. Yapılan saldırılara karşı her zaman büyüklüğünü gösteren devletimiz ise dirayetini göstermektedir. Bizler de yaşanan bu duruma asla kayıtsız kalamazdık. Yangın yeri olan yüreklerimizin eğlenceler yapması asla kabul edemeyeceğimiz bir şeydi. Bu nedenle festival ve konser etkinliklerimizi yapmama kararı aldık” diye konuştu.
Gönen Belediyesi gibi birçok belediye, yaşanan olaylarla ilgili olarak fuar ve festivallerini iptal ettiler. İptal kararları, duyarlı vatandaşlar tarafından olumlu olarak karşılandı.

KAYNAK:İLKHABER GAZETESİ

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

OYA FESTİVALİ İPTAL OLDU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x