ON YEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NE YENİ FAKÜLTE AÇILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

YÖK’e yaptıkları başvuruların değerlendirildiğini belirten Özdemir İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesiyle, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin YÖK’ten onay aldığını Hukuk Fakültesinin de havuzda bekletildiğini dile getirdi.

Göreve geldiğinden bu yana Üniversitenin gelişmesi ve kalitesinin artması için önemli çalışmalar yapan Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir yeni fakültelerin açılmasının bakanlık onayına kaldığını belirtti. Özdemir “ İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesiyle, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi YÖK’ten onay aldı ve Bakanlık onayına sunuldu. Bu konuyla ilgili bir iki ay içerisinde olumlu bir karar çıkacağını düşünüyoruz. Diğer Bir Başvurumuz olan Hukuk Fakültesi ise YÖK’te havuzda bekletiliyor. Biz bu konuyu da önümüzdeki dönemlerde tekrar gündeme getireceğiz.” Dedi

Kolejin bize verilmesi lazım

Personel alımıyla ilgili de bilgi veren Özdemir şunları kaydetti “Daha önce 10 öğretim görevlisi aldık. Şimdi de ilana çıktık ve duyurulara başvuruları alıyoruz. 46 öğretim elemanı daha alacağız ama bu süreçte yer sıkıntısı yaşıyoruz. Özellikle bize verilmesi düşünülen kolejin bir an önce tahsis edilmesi lazım. Çünkü yeni derslikler açmamız için hazır binalara ihtiyacımız var. Bu konuda üniversite yönetimi olarak Bandırma Kamuoyunun gerekli duyarlılığı göstereceğine inancımız tamdır”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ON YEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NE YENİ FAKÜLTE AÇILACAK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x