MUTLULUĞUNUZ, BİZİM MUTLULUĞUMUZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sebzeciler ve Meyveciler Odası tarafından düzenlenen Pazarcı Esnafı buluşmasına katılan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Biz gücümüzü önce Hak’tan sonra halktan alıyoruz. Sizin mutluluğunuz, bizim mutluluğumuz” dedi.

 

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sebzeciler ve Meyveciler Odası tarafından düzenlenen Pazarcı Esnafı buluşmasına katıldı. Katılımcı demokrasi anlayışı ile hareket ederek, ilçede yapılacak her çalışma öncesinde istişarelerde bulunan Yılmaz, geçtiğimiz hafta oda başkanları ile bir araya gelirken bu hafta ise; pazarcı esnafı ile buluşarak hem sorunlarını dinledi hem de yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşlerinin alınmasından memnuniyet duyduklarını belirten pazarcı esnafı, kendilerine bu ortamı sağladığı için Yılmaz’a teşekkür etti.

DAHA İYİ HİZMET

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan, “Pazarcı esnafımıza önem veren ve görüşlerimizi almak için her fırsatta bizlerle bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” dedi. Pazarcı esnafının emeğine sahip çıkmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Gücümüz önce Hak sonra da halktır. Sizler rızkınızı temin etmek için sabahın erken saatlerinden başlayıp akşamın karanlığına kadar mücadele ediyorsunuz. Bizler, yaptığımız her çalışma öncesinde anketler uygulayarak görüşlerinizi alıyoruz. Sizin mutluluğunuz, bizim de mutluluğumuzdur” dedi.

ESNAF MEMNUN AYRILDI

Pazarların daha düzenli olması ve fiziki şartlarının iyileştirilmesi noktasında çalışmalar yapmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Yılmaz, Balıkesir’de güzel gelişmelerin yaşandığına dikkat çekerek, “Büyükşehir’in yapacağı projeler ile birlikte daha çok alışveriş imkânı olacak, Balıkesir’in ekonomisi hareketlenecek” dedi. Pazar yerlerinden devir parası almadıklarını vurgulayan Yılmaz, pazarcı esnafının desteğini aldı. Memnuniyetini dile getirmek için söz alan bir esnaf, “20 yıldır bu işi yapıyorum bizim sorunlarımızı sizin gibi dinleyen bu zamana kadar hiç kimse olmadı. Bizleri bir araya getirerek sorunlarımızı dinlediğiniz ve taleplerimizi yerine getirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MUTLULUĞUNUZ, BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x