MÜSİAD “KARANLIKTAN AYDINLIĞA: 15 TEMMUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Müsiad tarafından ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonrası açıklama geldi.

Ülkemiz, 15 Temmuz Cuma gecesi önce karanlığı; milletimizce ortaya konan büyük inanç ve kararlılık ile de aydınlığı yaşadı.

Artık 15 Temmuz, öznesi millet olan demokrasinin kazandığı büyük bir gündür. Bu gün, yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın tarihine geçecek Milli İrade günüdür. Ülkemizin büyük demokrasi yürüyüşüne yönelik 15 Temmuz saldırısında, millet ile iradesi arasındaki köprüye atılan her bomba, sıkılan her kurşun, aslında bunu yapanların karanlık planlarının aydınlığa çıkmasını sağladı.

Milletin iradesinden başka irade tanımıyoruz…

Sivil toplum kuruluşları  olarak, Vatanı işgale, devleti ele geçirmeye, millete ayar çekmeye yeltenenlerin 15 Temmuz akşamı başlattığı darbeyi püskürten, darbecilerin yüzüne tüküren bir milletin mensubu olmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Millete ve devlete karşı ayaklananlar, küresel şebekelerin ayak oyunlarına tetikçiliğe soyunanlardır. Millet ayaktadır, Çanakkale Ruhu hayattadır. Bandırma Sivil Toplum Kuruluşları olarak  Millete tank namlusu doğrultan vatan hainlerini, millet iradesinin tecelligahı Meclise bomba yağdıran işbirlikçi hain hadsizleri lanetliyoruz. Yeniden Büyük Türkiye, Güçlü Türkiye, Ümmetin ve Mazlum Milletlerin Umudu Türkiye iradesinin garantörleri olarak buradayız. Bu platform; ülkesine, milletine, devletine sahip çıkan, ‘ezan susmaz, bayrak inmez’ diyen kahramanların ortak sesidir.

Seçilmiş hükümeti yıkmaya yönelik teşebbüsler demokrasimizi hak ve özgürlüklerimizi, ekonomimizi katledecektir. Anti demokratik her türlü girişimin karşısında kararlılıkla duruyoruz. Darbecileri lanetliyor, hükümetimizi destekliyor ve milletimizin iradesinden başka bir irade tanımıyoruz.

Şimdi “sağduyu ve hukuk” zamanı…

Şimdi, paralel terör örgütü darbecilerinin hukukla yüzleşme ve milletin derin hafızasında mahkûm olma zamanıdır. Bu ihanet tezgahını tasarlayan hainlerin hukuk çerçevesinde yargılanarak, en ağır ve caydırıcı cezaları almasını bekliyoruz. Milletimizin vatan hainlerinin idam edilmesi taleplerini destekliyor yerine getirilmesini istiyoruz. Artık darbe kelimesinin literatürden kalkmasını istiyoruz.

Meclis’te siyasi partiler arasında takdir edilen bir yaklaşım varken toplumda ayırımcılık yapılması teröristlerin amacına ulaşmasına sebep olur. Sağduyu içerisinde hareket etmeliyiz.

Gün birlik günü, milletimize teşekkürler…

Milli İradeyi korurken şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Gün birlik günüdür. Demokrasimize sahip çıkan necip milletimize, halkımıza kararlılığı ile cesaret veren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM’a, darbeye tepkisini en başında açıklayan Sayın Devlet BAHÇELİ’ye, darbe girişimine açıklamaları ile karşı çıkan Sn Kemal KILIÇDAROĞLU’na ve devletinin ve milletinin yanında yer alanTürk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve kahraman genel kurmay başkanımız Sn Hulusi AKAR’A, Darbeye karşı asilce mücadele eden emniyet teşkilatı mensuplarımıza, darbeye kalkışanlara bir ağızdan karşı çıkan STK’larımızın sağduyulu açıklamalarına ve basınımızın darbe karşıtı tutumuna sonsuz teşekkür ediyoruz.

Demokrasi nöbetine devam edeceğiz…

Bizler sivil toplum kuruluşları ve tüm gönüldaşları ile birlikte, milletimizin hizmetinde olmaya, üretmeye, ve nöbeti tutmaya devam edeceğiz. Türkiye düşmanları bilsinler ki, Okçular Tepesi bu sefer terk edilmemiştir ve bundan sonra da terk edilmeyecektir.

 

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

 

 

                           Müstakil Sanayici ve İşadaamları Derneği(MÜSİAD)

 

Ensar Vakfı                                                              İlimYayma Cemiyeti

 

Memur-Sen                    Kamu-Sen                              Huzur Yolu Eğitim ve Araştırma Derneği

 

Çınaraltı Derneği                                              Hacı Ali Rıza Efendi Vakfı                  

 

Anadolu Gençlik Derneği                                 Tahsil Çağındaki Talebeler Tdr Dern.    

 

Buharayı Sevenler ve Yard. Derneği                Eğitim Sanat ve Kültür Yardım Derneği      

 

Bandırma İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği                 

                                                                                                

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MÜSİAD “KARANLIKTAN AYDINLIĞA: 15 TEMMUZ”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x