MÜFTÜLÜKTEN KONFERANS

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Eken Prestij Otelde konferans düzenlendi. Konferansa İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan, Ak Parti İlçe Başkanı Alp Bostansı, MÜSİAD Başkanı Ahmet Çömez ve Davetliler katıldı.

Konferans Programı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’ in Sinevizyonda sunum konuşmasıyla başladı. 100. yıl Camii Müezzini Rıdvan Çelik tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük tarafından açılış konuşması yapıldı. İlçe Müftülüğünde görev yapan hocalardan oluşan ilahi grup tarafından ilahilerin okunmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Sabri Akpolat bir konuşma yaptı.
Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük yaptığı açılış konuşmasında;” Peygamber Efendimiz S.A.V 2017 yılı kutlu doğum haftasında Diyanet İşleri Başkanlığımızın belirlediği “ Hazreti Peygamberimizin Muhammed Mustafa S.A.V ve Güven Toplumu” ana başlıklı Kutlu Doğum Haftası 17 Nisan’dan itibaren çeşitli vesilelerle anlatılmaya bir kez daha, yeniden anlamaya çalıştığımız bir zaman dilimi, bugünlerde dinlediklerimiz, okuduklarımız, izlediklerimiz, yeniden onu tanımaya, onu anlamaya onunla beraberliğimizi sürdürmede, onu rehber edinmeye, onunla beraber bu yolda yürümeye, bize bir iz, bize bir yol, bize bir hedef belirler,bizde inşallah bu yolda yürümeye devam ederiz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MÜFTÜLÜKTEN KONFERANS

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x