MOLOZLAR ÇALINMASIN DİYE 4 ŞEHİT VERDİK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 şehit verdiğimiz Diyarbakır saldırısının ardından bir polis memuru arkadaşlarının moloz yığınlarını korumak için şehit olduğunu söyledi.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, Dicle Üniversitesi yerleşkesindeki hafriyat alanı yakınlarında polis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce önceden yol kenarına tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirilmesi sonucu 4 polis şehit olmuştu.

Olay yerinde 2 metre genişliğinde, 1 metre derinliğinde çukur oluşmasına, patlayıcının tuzaklandığı mezarlıkta da bazı mezarların tahrip olmasına neden olan patlamayla ilgili yapılan ilk incelemede saldırıda 200 kilogram patlayıcı kullanıldığı tespit edilmişti.

“MOLOZLAR ÇALINMASIN DİYE 4 ŞEHİT VERDİK”

Yaşanan bu terör olayından sonra Diyarbakır Çevik Kuvvet’te görevli bir polis memuru @PolisHaberVideo adlı Twitter hesabından “Hafriyat kamyonlarının döktüğü molozlar çalınmasın diye bekliyordu Çevik! #Diyarbakır’da 4 şehit verdik HALA BEKLİYORLAR” sözleriyle bir paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım;

POLİSSS

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MOLOZLAR ÇALINMASIN DİYE 4 ŞEHİT VERDİK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x