MİRZA’DAN EDİP UĞUR’A ELEŞTİRİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Edip Uğur’u eleştirerek “1/5000’lik planların yapılması lazım. Her toplantıda söylemeye devam edeceğim” dedi.
Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası Müşterek Ödül Töreni’nde söz alan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Edip Uğur’a eleştiriler yöneltti. Mirza, ödül törenine katılan iş insanlarını kutladıktan sonra Bandırma’ya hizmet için Başkan Edip Uğur ile birlikte çalıştıklarını belirterek “Zaman zaman birlikte olduğumuz toplantılarda birbirimizi eleştirdiğimiz oluyor. Birbirimize asla hakaret etmiyoruz, kötü söz söylemiyoruz” dedi.
Bandırma’nın sanayisi, limanı, üniversitesi ve tarım potansiyeli ile tam bir ile olma özelliğine sahip olduğuna dikkat çeken Mirza, şunları söyledi:
“Bu potansiyelin bir ana önce harekete geçmesi gerekiyor. 1/100000’lik planlarda Bandırma’nın 2040 yılındaki nüfusunu 640 bin olarak tespit ediyoruz. Bu planlarda Bandırma’ya sanayi, liman, lojistik ve üretim var. Elbette biz bunu kabul ediyoruz. Bunun daha da hızlı gelişmesi için, bunun önünü açmaya çalışıyoruz. 1/100000’lik planlarda bu var” dedi.
Mirza’dan Edip Uğur’a: Hala bekliyoruz!
Mirza, konuşmasının devamında Başkan Edip Uğur’a eleştiriler yöneltti ve şöyle konuştu:
“Başkanım her konuşmasında Bandırma’yı uçuracağız diyor. Bandırma’ya çok şeyler yapacağız diyor. Bunlar henüz söylem aşamasında… Bandırmalılar olarak bunların hayata geçtiğini görmek istiyoruz. Önce 100 binlik planlara uygun 1/5000’lik planların yapılması lazım. Her toplantıda söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. ‘Bandırma sırada’ dediniz. ’15 gün, 20 gün sonra çıkıyor’ dediniz. Hala biz bekliyoruz.”
Uğur, Rotterdam ve Tematik Park’tan bahsetti
Mirza’nın ardından sözü alan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur ise Bandırma’nın Balıkesir’in en gelişmiş ilçesi olduğunu belirterek “Bandırma’ya çok önem veriyoruz” dedi. Uğur, Bandırma’ya sanayi bölgesi kurmak için Türkiye çapında projeler düzenlediklerini kaydetti ve diğer projeler hakkındaki çalışmalarını anlattı. Uğur, konuşmasının devamında şunları söyledi:
“Bandırma’daki eski kışlanın 200 dönümlük yerini TOKİ’den satın aldım. Projesine büyükşehir olarak 25 Milyon TL ödedim. ‘Bandırma’ya değer katacak bir iş yapalım’ diye buraya yapmayı düşündüğümüz Tematik Park için uluslararası yarışma açtık.”
Uğur, Tematik Park ve Rotterdam örneğiyle yapılacak yeni liman projeleri için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bandırma’nın gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirten Uğur, Mirza’nın 1/5000’lik planlar hakkındaki eleştirileri hakkında ise konuşmadı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MİRZA’DAN EDİP UĞUR’A ELEŞTİRİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x