Memur-Sen’den teröre ortak tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memur Sen Bandırma Şube Başkanı Mehmet Karatepe, Enerji Bir Sen Bandırma Şube Başkanı Ali Zengin, Sağlık Sen Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Neriman Özcan, Toç Bir Sen Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Temsilcisi Hülya Kumru, Memur Sen Bandırma Kadın Kolları Başkanı Gülsemin Ertem, Genç Memur Sen Bandırma Şube Başkanı Erdem Kayla ve Enerji Bir Sen Karesi Şube Başkan Yardımcısı Fatih Emre yaptıkları ortak basın açıklamasında Ankara’daki bombalı saldırıya tepki göstererek, terör ve terör destekleyicilerini kınadı.
-Terör karanlık yüzünü bir kez daha gösterdi
Basın açıklaması platform adına Memur Sen Bandırma Şube Başkanı Mehmet Karatepe tarafından yapıldı. Terörün karanlık ve kanlı yüzünü Ankara’da bir kez daha gösterdiğinin altını çizen Karatepe, terör saldırısı sonrasında hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralı olanlara acil şifalar dildi. Türkiye’mizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınadıklarının altını çizen Karatepe “Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırıları lanetliyor, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz” dedi.
-Şimdi birlik olma zamanıdır
Teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı veren Karatepe “Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Büyük Memur-Sen ailesi olarak terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor ve kınıyoruz” ifadesini kullandı. Teröristlerin asıl amacının Türkiye’de kaos ortamı oluşturmak olduğunu kaydeden Karatepe “ Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıyı lanetliyor, Türkiye’nin vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi destekliyoruz. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır” şeklinde konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Memur-Sen’den teröre ortak tepki

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x