KUTSAL EMANETLER KENTİMİZDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KUTSAL EMANETLER KENTİMİZDE

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıldönümü nedeniyle 18 Mart’ta, Cumhurbaşkanına verilmek üzere Gelibolu Yarımadası’ndan Çanakkaleli atletler tarafından getirilen kutsal emanetler(toprak, su, bayrak), Gönen Kaymakamlığı aracılığı ile Bandırma Kaymakamlığı’na teslim edildi.

Bu amaçla, Çanakkale-Balıkesir il sınırında, Gönen Kaymakamlığı Denizkent Jandarma Karakol Komutanlığı önünde bir tören düzenlendi. Törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sert, Bandırma ve Biga’nın daire müdürleri yer aldı.

Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Bandırma ve Bigalı öğrencilerin çeşitli şiirleri seslendirdikleri, Biga Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü halk oyunları ekibinin, harmandalı oyunlarını ve Biga Sancak Mehter Takımının gösterilerini sergilediği tören sonunda Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, kutsal emanetleri Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlara teslim etti.

Kutsal emanetler, yarın, Bandırmalı atletler tarafından, Balıkesir-Bursa il sınırında, Karacabey’de, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar Bursalı atletlere teslim edilecek.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KUTSAL EMANETLER KENTİMİZDE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x