KURBAN DERİLERİNİZİ THK’NA VERİN ÇAĞRISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler, yaptığı açıklamada, deri bağışı yapmak isteyenlerin bağışlarını, THK kimlik kartı bulunan kişilere mutlaka makbuz karşılığında yapmaları gerektiğini söyledi.

Memişler “Yaklaşan Kurban bayramında hemşerilerimizin kurban derilerini toplama yetkisine sahip THK yetki belgeli görevlilere ve THK mührü bulunan makbuz karşılığında vermelerini önemle rica ederiz. Kurban derilerini bağışlamak isteyen vatandaşlarımız, THK araçlarında görevlilere verebilecekler gibi, kurban toplama merkezine de merkezine makbuz karşılığında derilerini teslim edebilirler” dedi.
Türk Hava Kurumu’nun, devlet bütçesinden herhangi bir yardım almadan, halkımızın verdiği kurban derisi, fitre zekât, bağış ve diğer ticari gelirleri ile faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Memişler “Ücretsiz olarak verilen ücretsiz havacılık kursları, orman yangın söndürme uçaklarımızla yangınlara müdahale, organ, hasta ve yaralı nakli için hava desteği ve THK Üniversitesi ile eğitime destek her yıl artarak devam etmektedir. Dolayısıyla, Türk Hava Kurumu’nun halkımızın bağışlarıyla ülkemize yaptığı katkılar çok önemlidir” şeklinde konuştu.
Memişler, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı’nda ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerden 2 bin 317 adet küçükbaş ve 2 bin 220 kilogram büyükbaş kurban derisi topladıklarını sözlerine ekledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KURBAN DERİLERİNİZİ THK’NA VERİN ÇAĞRISI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x