Kırcı’dan Sur’un Yiğitlerine Selam

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde uzun bir süredir devam eden ve çok sayıda silahlı kuvvetler mensubunun katıldığı operasyonlarda bir gurup asker Bandırmalı annelere selam gönderdi. Operasyon bölgesinden Bandırmalı annelere teşekkür ediyoruz yazılı not kağıdı ile çektikleri fotoğrafı sosyal medya kanallarında paylaşan askerler Bandırma’da ilgi odağı oldu.

 
Zaman zaman duvarlara yazılmış notlarla duygularını ifade eden ve memleketlerine selam gönderen silahlı kuvvetler mensuplarına ait fotoğraflar sosyal medyada da oldukça ilgi görüyor. Sur’da görev yapan askerler tarafından Bandırma’ya gönderilen selam Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı tarafından karşılıksız bırakılmadı. 
 
Kendisi de Bandırmalı bir anne olan Kırcı bütçe görüşmelerine verilen arada mecliste bulunan makam odasında Türk bayrağı önünde “Sur’un yiğitlerine selam olsun” yazılı pankartla çektirdiği ve sosyal medyada yayınladığı fotoğrafı ile ilgi odağı oldu.Kırcı Mehmetçiklere sürpriz yaparak manevi destek oldu ve Sur’da zorlu görevlerine devam eden askerlerimize de selamlarını iletti.
 
Kırcı’nın Sur’da görev yapan askerlere gönderdiği selamı sosyal medya’da takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Sur'un Yiğitlerine Selam

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kırcı’dan Sur’un Yiğitlerine Selam

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x