Kırcı ” Siyasi ve Ekonomik istikrar sürecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve Başkanlık Divanı Üyesi Sema Kırcı “Bu milletin kardeşlik bağlarını bozmak isteyenlerle bir hesabımız var, aramıza kimsenin fitne ve fesat sokmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu mübarek günde sokakları savaş alanına çevirmek isteyenler ve onları maşa olarak kullanan iç ve dış güçlere asla fırsat vermeyeceğiz. Türkiye’nin ve milletimizin  geleceği ile kimse oynayamayacak” dedi.

Meclis çalışmalarından arta kalan zamanı Bandırma ve bölge ilçelerinde geçirmeye ve çeşitli vesilelerle vatandaşlarla buluşmaya devam eden Kırcı hafta sonunu Bandırma ve Erdek ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Balıkesir’e yeni atanan Vali Ersin Yazıcı, Bandırma’yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. AK Parti Milletvekili Sema Kırcı’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde,  Vali Yazıcı ilk olarak Bandırma Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali Yazıcı’ya Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza eşlik etti. Balıkesir’e atanmasından sonra ilçe ziyaretlerine Bandırma’dan başlayan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Bandırma Kaymakamlığı’nda ilçe hakkında ilgili İlçe Müdürlüklerinden brifing aldıktan sonrainşaatına  yakın zamanda başlanması beklenen Bandırma Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu.  Vali Yazıcı, Milletvekili Kırcı ve beraberindeki heyetle birlikte  yapımı devam eden Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi inşaat alanında çeşitli incelemelerde bulundu.

Erdek’te çeşitli ziyaretlerde bulundu

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  geçtiğimiz hafta Ak Parti Genel Merkezi Tarafından ataması gerçekleştirilen Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan’ı ziyaret etti.

Kırcı Bandırma programının ardından İlçe Başkanı Kemal Kayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Erdek İlçe teşkilatını ziyaret eden Kırcı’yı  Parti Teşkilatında Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. Ziyaret sonrasında Erdek’te esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Kırcı Erdek’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sahur programında vatandaşlarla buluştu

İftar programında Ak Parti Bandırma İlçe Teşkilatı tarafından 600 Evler Mahallesinde düzenlenen iftar programına katılan Kırcı doğup büyüdüğü 600 evler mahallesinde mahalle halkıyla biraraya gelerek hasret giderdi. Kırcı Mahalle iftarı sonrasında çeşitli ev ziyaretleri de gerçekleştirdi daha sonra Bandırma Ömerli Mahallesinde teravih namazı öncesinde çay sohbeti gerçekleştirerek mahalleliyle buluştu. Kırcı sahur programında Bandırma İlçe Müftülüğü tarafından Haydar Çavuş Camisi bahçesinde ikincisi düzenlenen “Medine Sofrası“ adlı sahur programına katıldı.

Devlet Hastanesinde Hasta Ziyaretleri Gerçekleştirdi.

Bandırma’da yaptığı çalışmada Bandırma Devlet Hastanesini de ziyaret eden Kırcı başta çocuk servisi olmak üzere hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, hasta yakınlarına ve hastane çalışanlarının Ramazan ayını tebrik etti. Bandırma’da yaptığı çalışmaları yoğun bir tempoda sürdüren Kırcı Bandırma Ayyıldız ve Bentbaşı mahallelerinde gazi yakını, Suriyeli ve ihtiyaç sahibi aile   ziyaretlerini de ekledi.

İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği mahalle iftarına katıldı

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan , Balıkesir İl Yönetim Kurulu üyeleri, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, Ak Parti teşkilat mensupları ve çok sayıda mahalle sakinin de katılımı ile Bandırma 17 Eylül Mahallesinde Ak Parti Bandırma ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yaklaşık 500 kişinin iştirak ettiği iftarda konuşan Kırcı, Tüm vatandaşların tuttuğu oruçların ve ibadetlerinin kabul olmasını temennisinde bulundu.Vatandaşların bayramını şimdiden tebrik eden Kırcı “Barış ve kardeşlik ayı Ramazan’ı bitirmek üzereyiz. Bayrama az bir süre kaldı. Rabbim oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin. Bizleri bayrama da ulaştırsın. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Bu bayram’ın kardeşliğimizi pekiştirdiği, dostlukların arttığı, İslam coğrafyasında gözyaşlarının dindiği bir atmosferde yaşanması dileklerimle bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Siyasi ve ekonomik istikrar sürecek

Türkiye’nin sınırda yaşanan sorunlar dolayısıyla zor günler geçirmesine rağmen siyasi ve ekonomik istikrarda en ufak bir geri adım atılmadığına dikkat çeken Kırcı ” Türkiye son 25 çeyrekte kesintisiz büyüyen dünyanın 5 büyük ekonomisi arasında. Dünyada örnek alınacak  bir ekonomik istikrarı yakalamış durumdayız. Bu başarıda siyasi istikrarın yeri çok büyüktür. Milletimiz verdiği oylarla istikrarın devamı noktasında irade belirlemiştir. Biz de bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz”dedi .  Bugün dünya siyaseti özellikle de İngiltere’nin AB ilişkilerine yeni bir boyut kazandıran referandum sonuçları sonrasında farklı bir yöne doğru ilerlediğine dikkat çeken Kırcı “AB’nin Türkiye’nin Avrupa’ya sunacağı katkıyı iyi hesaplaması gerekiyor.  Türkiye muasır medeniyetler seviyesine doğru hızla ilerliyor. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç nüfusumuzla geleceğe güvenli adımlarla ilerliyoruz. Bugün “Türkiye  AB’ye 3bin yıl daha giremez” diyenlerin düştüğü durumu düşünürsek dünya siyasetinin farklı bir yöne doğru evrildiğini görebiliriz. “dedi.

 

Sema Kırcı  Bandırma ziyareti Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 12 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 11 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 10 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 9 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 8 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 7 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 6 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 5 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 4 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 3 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 2 Sema Kırcı  Bandırma ziyareti 1

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kırcı ” Siyasi ve Ekonomik istikrar sürecek”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x