KILIÇDAROĞLU BANDIRMA’YA GELECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni Bandırma pazar yerini açacak Bandırma’nın yeni yapılan pazar yerinin açılışı için gün sayılırken, açılış için düzenlenecek törene Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılması bekleniyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, şu açıklamayı yaptı:“Pazar yerimiz ile ilgili her çeşit düzenleme, 30 Ekim’e dek tamamlanacak. Pazar yerimizi Kasım ayının ilk haftasında, resmen hizmete sokmak istiyoruz. Açılışa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun da katılması için girişimlerimiz sürüyor.” HAFTANIN İKİ GÜNÜ PAZAR KURULACAK Başkan Mirza, yeni pazar yerinde haftanın iki günü pazar kurulacağını açıkladı. Mirza, çarşamba ve cumartesi günleri pazar kurulacağını belirtti. “SOSYETE PAZARI” DA VAR Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ayrıca burada “sosyete pazarı” da kurulmasının düşünüldüğünü vurgularken, “Bu arada, salı veya perşembe günleri de burada, ‘sosyete pazarı’ kurulması isteniyor. Bu pazarda, İstanbul’dan gelecek kuruluşlar, marka olmuş ürünlerini satacaklar” dedi. PAZAR GÜNLERİ OTOMOBİL SATIŞI Başkan Mirza, burada, pazar günleri ise otomobil satışları yapılacağını açıkladı. Mirza, “Bu bölgede, pazar günleri ikinci el otomobil satışı yapılacak” diye konuştu.

Kaynak : bansesgazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KILIÇDAROĞLU BANDIRMA’YA GELECEK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x