KILIÇ TARAFTARDAN SABIR İSTEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç düzenlediği basın toplantısında, alınan kötü sonuçlar sonrasında taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.

-İstediğimiz takımı kurduk
Sezon başında düşündükleri takımı kurmaları konusunda yönetim kurulundan gerekli desteği aldıklarının altını çizen Kılıç “Yönetim kurulu talep ettiğimiz oyuncuların hepsini transfer etti. Güçlü bir takıma sahibiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirmemize rağmen ligde oynanan 3 maç sonrasında skor ve sonuç olarak başarısızız. Bundan dolayı taraftarlarımızdan teknik heyet ve oyuncular olarak özür diliyoruz. Bu takımda başarılı olmayacağıma inanmadığım an istifa ederim. Taraftarlarımızdan sabır bekliyoruz” dedi.
-Verilmeyen penaltılar MHK’ya taşınacak
Bu güne kadar oynanan 3 maçta takımlarının yüzde 100 penaltısının verilmediğini dile getiren Kılıç “Geçen yıl ki sezonda Bandırmaspor ’un 16 golü penaltıdan atmasının hakemler üzerinde bu sezon bir baskı oluşturduğunu düşünüyorum. Verilmeyen penaltılarımızla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulan gerekli müracaatımızı yapacağız. Şimdi yüzde 100 penaltılarımız verilmiş olsaydı ligdeki sıralamamız bu olmazdı” ifadelerini kullandı.
-Bu sene kötü başladık iyi bitireceğiz
Geçen yıl Bandırmaspor’un sezonu iyi başlamasına rağmen sezonu kötü bitirdiğini dile getiren Kılıç “İnşallah bu yıl sezona kötü başladık iyi bitiririz. Oyuncularıma bu konuda güveniyorum. İlk 11’de oynayan 7 oyuncu bu yıl kadromuza kazandırdığımız oyunculardan oluşmaktadır. Sezon öncesi hazırlık dönemini iyi geçirmemenize rağmen maç eksikliğinden dolayı takımdaki uyum problemini hala çözemedik. 5-6 maç sonra taraftarlarımız ve rakiplerimiz bizim gerçek gücümüzü görecektir. Biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.
-Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler
Bandırmaspor taraftarlarından müsabaka boyunca takımlarını desteklemeleri konusunda çağrıda bulunan Kılıç “İstanbulspor müsabakasında 57.dakikada yediğimiz golün ardından taraftarlarımızın kötü tezahüratı oyuncularımız üzerinde olumsuz etki yaptı. Teknik heyet olarak taraftarlarımızdan sonuç ne olursa olsun müsabaka boyunca takımlarını desteklemelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
-Yükselişe geçmek istiyoruz
Hedeflerinin deplasmanda oynayacaklarını Anadolu Selçuklu ve Orduspor müsabakalarını kazanarak yükselişe geçmek istediklerinin altını çizen Kılıç, Ziraat Türkiye Kupasında yarın kendi sahalarında oynayacakları Keçiörengücü maçını da kazanmak istediklerini söyledi. Kılıç devamında şunları söyledi “Ziraat Türkiye Kupasında da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Elimizdeki kadro yapısı ligi ve kupayı da kaldırabilecek güçte. Ziraat Türkiye Kupasında bizde varız”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KILIÇ TARAFTARDAN SABIR İSTEDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x