Kedi Sahiplenecekler Kedilerini Nasıl Beslemeli?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kedilerin günlük temel ihtiyaçları arasında en çok yeri beslenme konusu tutar. Bir kedi sahibi olmaya karar verdiyseniz kedinizi tanımakla, ne türde mama çeşitlerine ilgi duyduğunu belirlemekle işe başlayabilirsiniz. Kediler de insanlar gibi damak zevklerine düşkündür. Onun hoşlandığı kedi maması türünü ancak deneme yoluyla öğrenebilirsiniz.

Kedinize hem kuru hem de yaş mama çeşitlerinden verebilirsiniz. Satın almadan önce biraz inceleme yapmanızda fayda var çünkü kuru kedi maması çeşidini doğru belirlemek kedinizin sağlıklı beslenmesi açısından önem arz eder. İçeriğinde tüm mineral ve vitaminleri içeren kuru kedi mamalarına yönelmenizde fayda var. Mama paketi üzerinde yer alan besin değerlerini inceledikten sonra seçiminizi yapabilir ve yine paket üzerinde yer alan günlük mama ihtiyacı bilgisine sadık kalarak kedinizin öğünlerini belirleyebilirsiniz.

Kuru mamaların yanı sıra yaş mamalar da kedinizi beslerken size yardımcı olacaktır. Yaş mamalar sebze, et, tahıl, yağ, su ve mineraller bakımından zengindir. Kuru mama seçerken olduğu gibi yaş mama seçerken de kedinizin yaş aralığına bağlı kalarak yavru, yetişkin ve yaşlı kediler için ayrı ayrı üretilmiş olan mama çeşitleri arasından tercihinizi yapmalısınız. Kısırlaştırılmış kediler ve kilo problemi olan kediler için de özel olarak üretilmiş yaş mama çeşitlerine yönelebilirsiniz.

Mama seçiminde kedinin yaşı kadar ırkı da belirleyicidir. Kedinizin ırkını da dikkate alarak mama seçimi yapmanız çok daha uygun olacaktır.

Kedinizin beslenmesi için alacağınız ürünleri Petzimo.com internet sitesini ziyaret ederek kolaylıkla belirleyebilir ve hızlıca satın alabilirsiniz. Petzimo’da satışa sunulan kuru ve yaş mamalar yavru, yetişkin ve yaşlı mamaları olmak üzere ayrı paketlerde hazırlanır. Bu sayede kedinizin mamasını evinizin kapısında teslim alabilirsiniz.

Petshoplar evcil hayvanlarınızın ihtiyacı duyduğu ürünleri kolaylıkla temin edilebileceğiniz yerlerdir. Kediniz için gerekebilecek tüm kedi maması çeşitlerinin yanı sıra besin takviyeleri ile vitaminleri de satın alabileceğiniz Petzimo’da, ihtiyacınız olabilecek tüm kedi malzemeleri satışa sunuluyor. Kediler için geniş bir ürün yelpazesi sunan Petzimo’nun güvenli alt yapısı sayesinde kredi kartı ile rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kedi Sahiplenecekler Kedilerini Nasıl Beslemeli?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x