KAYHAN, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, katıldıkları her yarışmada başarılı dereceler elde eden Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkan ve sporcularını parti teşkilatında ağırladı.
Katıldıkları her şampiyona ve yarışmalarda ilçemizin ismini gururla duyuran ve önemli dereceler elde ederek ilçemizden birçok Türkiye birincisi çıkarmayı başaran Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan’ı ziyaret etti.
Kulübün Başkanı, 18 Eylül İlkokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Atletizm Milli Takımlar Antrenörü Niyazi Gülhan ile birlikte parti binasına gelen atletizm sporcuları ve veliler, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan’a gerçekleştirdikleri ziyarette kendilerine verdikleri maddi ve manevi destekler nedeniyle teşekkür ettiler.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Milli Takımlar Antrenörü Niyazi Gülhan, başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur olmak üzere kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.
Gülhan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizler sizlerin de verdiği desteklerle bugüne kadar birçok yarışmaya katıldık ve önemli dereceler elde ettik. Erdek’te atletizmi artık bir yerlere getirmeyi başardığımızı düşünüyorum. Kulüp olarak çok zor şartlar altında çalışmamıza rağmen çok iyi dereceler elde ettik. Bu çocuklara imkan sağlandığı takdirde neleri başarabileceklerini ben biliyorum. Hâlâ birtakım eksiklerimiz var. Ancak yine de kendi imkanlarımızla ürettiğimiz çözümler doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Bizim sizlerden bir tek talebimiz var, o da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur’a giderek teşekkür etmemize yardımcı olmanızdır.” dedi.
Gülhan’ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, takımın eksik olan antrenman malzemelerini öğrenmek istedi.
Gülhan’dan takımın eksik malzemelerini tek tek not alan Kayan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a ulaşarak önümüzdeki hafta içinde herhangi bir güne randevu talep edeceğini söyledi.
Kayan, konuşmasında şunları kaydetti:
“Sizleri kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlere olan inancımız sonsuz. Ortada başarı olmasa da size sahip çıkmak zorundayız. Bugün baktığımızda birçok çocuğumuz spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzaklaşmış oluyor. Alkol kullanmıyor, sigara içmiyor. Değerli hocamız Niyazi Gülhan, Erdekli evlatlarımıza yol göstererek çok büyük bir iş başardı. Sizlerin önünde kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ancak görüyorum ki Erdek halkı ve yöneticiler sizlere layık olduğunuz ilgiyi göstermiyor. Bunun için elimizden gelen her çeşit yardımı sizlere yapmaya hazırız. Sizlerin ricasını bir emir olarak görüyorum Hemen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur’dan önümüzdeki hafta içi bir güne randevu talep edeceğim.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Atletizm Milli Takımlar Antrenörü Niyazi Gülhan, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan’a teşekkür plaketi takdim etti.
Ziyaret, birlikte anı fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

KAYNAK: İLK HABER

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan ERDEK SARI'YI OYLUYOR başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KAYHAN, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x